Dér Heni jól odaszúrt Rácz Jenőnek - Szerinte ilyen ember a sztárséf
Dér Heni köntörfalazás nélkül megindokolta a Nyerő Párosban, miért Rácz Jenőt és Dórit tartja a legkevésbé egyenlő félnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaki azt gondolta, nem lehet tovább fokozni a feszült pillanatokat a Nyerő Páros villájában, az tévedett. A 16. játéknapon a női játékosoknak pénzösszeget (30 ezer, 15 ezer és nulla forintot) kellett elosztaniuk a másik három páros között: a legnagyobb összeget azoknak adhatták, akikre szerintük a legjellemzőbb a műsorvezető által mondott tulajdonság. 

Arra a kérdésre, hogy a párkapcsolaton belül mennyire egyenrangúak a felek, Dér Heni nulla forintot adott Rácz Jenőnek és Dórinak.

Dér Heni beszólt Rácz Jenőnek

- Jenő, nagyon karakteres vagy, és ezt imádjuk benned, és amit tudom, hogy nagyon szeret a Dóri. Mintha apukámat és anyukámat látnám. Ugyanez van: anyám tűri apámnak az okosságait, és anyám olyan szépen csavarja hátulról, hogy apukám a végén meglágyul, és enged neki, de el kell hitetni folyamatosan apukámmal, hogy ő a király. Mert a Jenő otthon a király - indokolta döntését az énekesnő.

der-heni
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Nem éreztem fairnek, főleg úgy, hogy ő eredetileg szövetségesünk - mondta erre a színfalak mögött a sztárséf. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Rácz Jenő és Dóri arra a kérdésre is nulla forintot kapott, miszerint melyik pár a legszerelmesebb. Dóri 30 ezer forintot adott Dér Heninek és Gergőnek, akik szerinte nagyon szenvedélyesek, ellenpólusai egymásnak, és a párkapcsolatuk felépítése a leginkább hasonlít az övékére. 15 ezret kapott tőle Czutor Zoli és Zsani, akiken leginkább érzi a szenvedélyt és a pezsgést, azt, hogy vibrál köztük a levegő. 

racz-jeno
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- A nulla forintos részvényt Máténak és Kírának adom: az ő szerelemformájuk nagyon távol áll a miénktől. A nyitott kapcsolatra gondolok, ez nagyon távol áll a Jenő és az én felfogásomtól.  

- 21 év múlva beszéljünk - reagálta erre kacagva Kíra, aki a pénzosztást azzal kezdte, hogy ő teljesen másképp gondolkodik a szerelemről.

jarai-mate-felesege-kira
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Ha egy hosszú kapcsolatban azt látom, ahogy Zoli és Zsani néz egymásra, az nekem sokkal többet mond. A 30 ezret nekik adom, a 15 ezret Heniéknek, és akkor Dóri és Jenő kapja a nulla forintot. Nem gondolom, hogy ők nem szerelmesek, a kettejük közötti szexuális kapcsolódást vagy perzselődést én kevésbé érzékelem. 

Rácz Jenő párja ennyit fogyott

Gyuricza Dórit A Konyhafőnök hatodik évadában ismerhettük meg, ahol azonnal levette a lábáról a séfet. Már akkor is igazi bombázóként ragadott fakanalat, ám az utóbbi hónapokban még inkább kirobbanó formába hozta magát. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen vékony lett Rácz Jenő barátnője.

Ezt is szeretjük