Bőrhiba, de sok férfi szerint szexi! Járai Kíra foltjai férjének, Máténak is tetszenek

Járai Kíra 16 évesen még nagyon nem szerette a foltjait, de idővel elfogadta azokat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Hazánkban száz-kétszázezer embert érint a nőknél gyakrabban előforduló vitiligo, a bőr tartós, pigmenthiányos foltokkal járó rendellenessége.

Napjainkban egyre több híresség nem elrejti, inkább megmutatja, és beszél erről a bőrbetegségről. Vannak olyan modellek, akiket gyerekkorukban csúfoltak a foltjaik miatt, felnőttként pont azoknak köszönhetően lettek világhírűek. 

Járai Kíra és a vitiligo

Járai Kírát nem csúfolták, amikor tiniként kijöttek az első foltjai, egyetlen negatív tapasztalata volt, az egy felnőttől, akinek inkább példát kellett volna mutatnia. 

- A gimnáziumban a tanárom beszólt, hogy "neked az agyad is foltos, nem csak a bőröd", ő ezt humorosnak szánta, de én másképp éltem meg - mesélte a Best magazinnak

Az édesanyja is vitiligós, de Járai Máté felesége úgy nőtt fel, hogy őt a látvány az anyukáján nem zavarta, de amikor saját magán látta a pigmenthiányt, az nagyon is. 

- Amikor 16 évesen kijött rajtam az első fehér folt, úgy éreztem, itt a világ vége. Abban a korban minden apróbb hiba többet nyom a latba. (…) Nem tudtam, hány foltom lesz, de azt igen, hogy nekem nyaranta már sosem lesz egységesen szép barna bőröm.

Hibának tartottam, és minden lehetséges módot kipróbáltam, hogy eltüntessem azokat. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A foltokat eltávolító terápiák után már a kezén is megjelent a bőrbetegség, de egy idő után azt vette észre, hogy már nemcsak hogy nem zavarják, de szereti a foltjait a kezén, elfogadta azokat. Ehhez az is hozzájárult, hogy férje, Járai Máté a gimnázium óta ismeri, a foltjaival együtt szeretett bele. 

- Neki nagyon tetszik, szexinek találja, ahogy a férfiak többsége is. Most már az sem érdekel, ha több foltom lesz - vallotta be a hetilapnak.

Járai Máténak és Kírának ezért nincs 21 év után gyerekük

Ahogy már a Nyerő Párosban is őszintén beszéltek arról, hogy nyitott házasságban élnek, Friderikusz Sándor műsorában arra a kérdésre is köntörfalazás nélkül válaszoltak, miért nem született gyermekük. 

Járai Máténak és feleségének ezért nincs gyereke - Szívszorító okról mesélt a színész

Járai Máté és Kíra őszintén beszéltek az okokról, 42 évesen miért nem született még gyermekük.

Elolvasom
Ezt is szeretjük