Járai Kíra bikiniben mutatta meg, milyen dögös: látványos, milyen sokat fogyott

Járai Máté és Kíra januárban megfogadták, hogy leszámolnak a pluszkilókkal.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Járai Máté feleségét, a szinkronrendezőként dolgozó Járai Kírát 2020 őszén ismerte meg az ország a Nyerő Páros negyedik évadában. A házaspár valósággal berobbant a köztudatba, sokan szerették meg őket őszinteségük és humoruk miatt.

A szereplés óta a sztárfeleség élete sok mindenben megváltozott: felismerik az utcán, 19 ezerre nőt a követőtábora az Instagramon, és férjével saját YouTube-csatornát indítottak Járaiék címen.

Járai Kíra bikiniben

Januárban itt számoltak be arról, mi a tervük a 2021-es évben. Mindketten megfogadták, hogy az idei esztendő a testük karbantartásáról fog szólni, életmódváltásba kezdtek, és több sportot iktattak a hétköznapjaikba. Az odafigyelésnek meglett az eredménye, Kíra fürdőruhás fotói magukért beszélnek. 

"Nem győzöm dicsérni a fotósodat. Viszont, ha te szép lassan Barbi- baba leszel, akkor nekem Kenné kell válnom? Mert akkor bazi nagy baj van" - viccelődött a képet készítő Járai Máté.

A színész mellett a kommentelők sem tudták szó nélkül hagyni Kíra tökéletes alakját, elhalmozták dicséretekkel.

"Nem a szél fújta oda ezt a formát….látszik a sok edzés, gratula!"

"Nagyon formás, arányos tested van"

"Hozott anyagból könnyű dolga van a fotósnak" - olvasható a hozzászólásokban.

A rendezőnő az Instán és a YouTube-on egyaránt megmutatta már, mivel tartja karban a testét. Januári videójukban a feliratkozóik végigkövethették, milyen izzasztó pilatesórán vesz részt, valamint sokszor tesz közzé olyan bejegyzéseket, amelyeken sportolás közben látható. Személyi edzője a legkülönfélébb gyakorlatsorokat találja ki a számára, amelyeket Kíra viccesen csak "válogatott kínzásként" nevez: hol bokszzsákot püföl, máskor traktorkeréken ugrál. Az állandó mozgásnak hála nem csak jó pár kilótól szabadult meg, látványosan izmosabb és szálkásabb lett a teste. 

Járai Máté megjelenése is megváltozott az elmúlt hónapokban, igaz, nála az RTL Klub Survivor című műsorában való részvétel is hozzájárult a fogyáshoz. Mikor júniusban visszatért Dominikáról, kollégái alig ismerték meg.

Keleti Andrea bikinis fotói

Keleti Andrea tavaly egy, a palesztin népgyógyászat kincseiből és a grönlandi moszatokból álló gyógynövény-receptúra segítségével nyolc kilótól szabadult meg. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szenzációs formában van bikiniben, miután idén is fogyott egy-két kilót. 

Ezt is szeretjük