Janicsák Veca kislánya igazi kis örökmozgó - Az 5 éves Emma edzésben tartja az énekesnőt

Janicsák Veca a saját példájával neveli kislányát egészséges és környezettudatos életre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár koncerteket most nem tud adni, Janicsák Veca egyáltalán nem unatkozik, családanyaként bőven van feladata. Szerencsére egy erdő mellett élnek, így örökmozgó kislányával mindennap kint lehetnek a friss levegőn. 

A 31 éves sztár mindig odafigyelt arra, hogy egészséges életmódot folytasson, férjével erre nevelik a gyermeküket is. Az énekesnő egy ideje vegán étrendet követ, aminek köszönhetően energikusabbnak érzi magát. Korábban egészségügyi problémák miatt glutén- és laktózmentesen táplálkozott. 

Janicsák Veca kislánya 

A Story magazinnak azt mesélte, férjének, Ábelnek, és kislányuknak, Emmának ugyanakkor húsételeket is készít, és az is fontos számára, hogy minőségi termelői alapanyagokat használjon. 

janicsak-veca-batch
Fotó: TV2/Mokka

- Szerencsére a zöldségeket és gyümölcsöket illetően Emma sem válogatós. Gyakran együtt megyünk piacra, sőt már a szelektív hulladékgyűjtés, a pazarlás mellőzése, illetve bizonyos melléktermékek újrahasznosítása sem idegen számára, hiszen ezt látja otthon.  

- Sokat beszélgetünk ezek fontosságáról, és bár még csak ötéves múlt, nagyon okosan és érzékenyen kezeli ezt a témát is. Igazi örökmozgó, az állandó edzés garantált nála - mesélte gyermekéről Janicsák Veca a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az énekesnő tudatosan tartja távol gyermekét a rivaldafénytől. Bár szerepelt a tavaly megjelent Meseház klipjében, de csak egy villanásnyira, és közösségi oldalain sem láthatják követői Emmát. Azon kevés alakalommal, amikor régebben posztolt róla, csak hátulról fotózta.  

- Ha ő, mondjuk, orvos akar lenni, vagy ügyvéd, akkor hogy fog tudni azzal szembenézni, hogy celebkednie kellett - nekem köszönhetően, mert én nem vettem figyelembe azt, hogy ő nem az én nyúlványom, hanem egy külön ember. Ezért azt mondtam, hogy semennyire nem szeretném, hogy szerepeljen, majd ő hozhasson erről döntést - mesélte 2020 augusztusában a Mokkában

Ördög Nóra lánya ennyit nőtt

A sztárcsemete tavaly májusban töltötte be a hetedik életévét, szeptemberben a második osztályba ment. Már most látszik, hogy nem marad el édesanyja 173 centis magassága mellett, örökölte Ördög Nóra sudár termetét. Nem csak alakján látszik a változás, arca is egyre felnőttesebb.

Ezt is szeretjük