Ő Janicsák Veca öt évvel idősebb nővére - Szerinted Reginával hasonlítanak egymásra?

Janicsák Veca és nővére közt irigylésre méltóan szoros a testvéri kapcsolat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyanok, akik gyerekként ki nem állhatják, ha kistestvérük ott lohol a nyakukban, a gyermeki rajongás a nagyobb tesó számára néha idegesítő teher tud lenni. Azonban Janicsák Veca testvére az ellentábort képviseli, minden pillanatot húgával szeretett volna tölteni.

Az énekesnő csak ritkán mutatja meg nővérét, ám most a TV2 riportjában kivételt tett, együtt idézték fel a kis kori éveket. Bár öt év korkülönbség van köztük Regina javára, ez cseppet sem érződött soha a kapcsolatukon. Igazi mintatestvérek, mindenben támogatják egymást a mai napig.

Janicsák Veca és nővére

Nővére a Tények Pluszban avatta be a nézőket abba, hogy anyatigrisként óvta a húgát, a mai napig tanulja, hogy vegye lazábban a dolgokat.

janicsák-veca-testvére
Fotó: TV2 Tények Plusz

- Én azt mondanám, túlgondoskodó voltam. Már öt-hatévesen is úgy viselkedtem, mintha az anyukája lennék. Bár az anyánk erre nem tartott igényt, én mégis így éreztem magam - hangzott el a műsorban.

Az egész gyerekkorunk arról szólt, hogy úgy hoztam-vittem őt, és úgy figyeltem rá, mintha lenne egy kisgyerekem.

Janicskveca
Fotó: TV2 Ázsia Expressz

A harmincéves sztár hozzátette, erről nagyon nehéz volt leszoktatnia testvérét, aki a mai napig egyengeti útjait. Nemcsak családtagként értik meg egymást, de a munkában is kitűnően működnek együtt. Nővére a menedzsere is egyben, gyakorlatias természetével remekül kiegészíti húgát, akit inkább érzelmei vezérelnek. 

Magyar sztárok húgai

Képeken olyan hazai sztárokat mutatunk, akiknek testvéreit csak ritkán láthatjuk. Nézd meg, hogy Dundika, Berki Mazsi vagy Kulcsár Edina milyen gyönyörű lánytestvérrel büszkélkedhet.  

Ezt is szeretjük