Jakupcsek Gabriella lánya már 14 éves: Emma olyan, mint egy tükör

Jakupcsek Gabriella tinédzser lánya már nem avatja be az édesanyját mindenbe, viszont rászól, ha túlpörög a munkában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jakupcsek Gabriella igazi energiabomba, akit a folyamatos feladatok és problémamegoldás hajt. Érdeklődési köre széles skálán mozog, ezer fokon ég a hétköznapokban: 2022 óta szabadúszóként dolgozik, projekteket visz, és motivációs tréningeket tart.

Az állandó rohanásban előfordult, hogy a születésnapjáról is elfeledkezett, és arra is volt már példa, hogy a gyerekei szóltak rá, túlpörgött, ideje visszavennie.

Jakupcsek Gabriella lánya, Emma

Lánya, Emma 2022 novemberében töltötte be a 14. életévét. Édesanyja számára ő az egyik legjobb tükör.

- Rendkívül kötelességtudó, nemzetközi iskolába jár, ahol angolul és németül tanul. Magyartanár lévén kezdetben próbáltam segíteni neki, de egy ideje már nem avat be - árulta el a Hot! magazinnak.

Az édesanya minden egyes percet kincsként becsül, amit a tinédzser lányával tölthet, például sokat utaznak kettesben.

- Ha az útja egyszer úgy alakul, hogy külföldre megy tanulni, akkor pakolom a bőröndömet, hogy ha csak kis ideig is, de láthassam, amit ő lát, főzhessek neki húslevest a világ bármely pontján!

Nézd meg Jakupcsek Gabriella férjét!

Az operatőrként dolgozó Kliegl Ádámmal hat év ismeretség után, 1999-ben álltak oltár elé, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma. Mindkettejük életét a rohanás jellemzi, így szigorú szabályokat hoztak annak érdekében, hogy egymás mellett töltődhessenek fel két nagy munka között.

Ő Jakupcsek Gabriella férje már 22 éve: Ádámmal csak ritkán láthatjuk közös fotón

Jakupcsek Gabriella és Kliegl Ádám operatőr 1999-ben kötötték össze az életüket, házasságukból egy lányuk született, Emma.

Elolvasom
Ezt is szeretjük