Jáksó László és felesége 20 éve ismerik egymást: nem szerelemnek indult a kapcsolatuk
Jáksó László négy éve házas, de feleségét jóval korábbról ismeri. Elmesélte szerelmük soha nem hallott történetét.

jáksó-lászló-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jáksó László feleségéről nagyon keveset lehet tudni. A Heti Hetes egykori műsorvezetője teljes titokban nősült meg négy évvel ezelőtt. 

Az esküvőről és szíve választottjáról 2019-ben szűkszavúan mesélt. Mindössze annyit árult el akkor, hogy oltár elé álltak, hozzátette, civil nőt vett el, és szeretné, ha ez így is maradna. Három évnek kellett eltelnie, hogy többet is meséljen róla.

Jáksó László felesége

A Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeként lerántotta a leplet szerelmük történetéről. Kiderült, több mint húsz éve annak, hogy megismerkedtek, ám egészen négy esztendővel ezelőttig meg sem fordult a fejükben, hogy kapcsolatuk több lehet barátságnál.

jáksó-lászló-1
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

A Danubius Rádiónak köszönhetik az ismeretségüket, felesége egyszer betelefonált Jáksó László műsorába. Az akkor 17 éves lány humora egyből megtetszett a rádiósnak, fel is írta a telefonszámát, és megkérdezte tőle, volna-e kedve máskor is megszólalni az adásban.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Húsz éven keresztül úgy volt, hogy időnként felhívtam. Sokáig a nevét se tudtam, aztán egyszer bejött, konstatáltam, hogy nagyon szép és aranyos lány. Annyira határozott volt, és nem egy rajongó típus, hogy én soha nem is kezdeményeztem semmit - emlékezett vissza.

jáksó-lászló-2
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

A Kész átverésbe is meghívta szerepelni, de sosem történt köztük semmi egészen négy évvel ezelőttig. Jáksó László épp egy szakítás után volt, amikor váratlanul megcsörrent a telefonja.

- Felhívott, és megkérdezte, nem engem látott-e valahol. Megmondtam, hogy nem, mert épp kóválygok a lakásban, sz@rul vagyok, és egyedül érzem magam. A húsz év alatt soha ilyen komolyan nem beszélgettünk, egy percig sem.

Végül még aznapra megbeszéltek egy találkozót, ami mindkettejük sorsát megváltoztatta. Pár hónappal később megtartották az esküvőjüket, azóta a legnagyobb boldogságban és harmóniában élnek.

Gálvölgyi János lányai

Gálvölgyi János világéletében két lánygyermekről álmodott, és ez meg is adatott neki: Eszter 1973-ban, Dorka 1975-ben született.

Cover-fotó: RTL Klub/Heti Hetes

Ezt is szeretjük