Ő Dolhai Attila felesége: Viki megbocsátása is kellett a 22 éve tartó házassághoz
Dolhai Attila 2000-ben vette feleségül Vikit, akit a gólyatáborban ismert meg.

dolhai-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Volt idő, amikor úgy tűnt, Dolhai Attila postásként fog dolgozni, ám a Postaforgalmi Szakközépiskola után a Zsámbéki Tanítóképző Főiskola ének-hittan szakán folytatta tanulmányait. 

Itt, a gólyatáborban ismerkedett meg Kecskés Viktóriával, akivel együtt szerepeltek egy iskolai darabban. A nő énekelt és csellózott, a színész pedig azonnal beleszeretett. 

Dolhai Attila felesége

Dolhai Attila nagyon hamar érezte, örülne, ha Viktória lenne a gyermekei anyja, megismerkedésük idejére pedig mindig jó szívvel emlékszik vissza. A Hot! magazinnak részletesen mesélt arról, hogyan szerettek egymásba. 

 - A gólyatáborban láttam meg először, játszottunk egy darabot, ahol ő volt a csellista. Gyönyörűnek láttam, ahogy ott ült és muzsikált. Nagyon szép hangja van, teljesen elvarázsolt, Luca lányunk tőle örökölte a tehetségét. Később ismerkedtünk meg. Az volt a taktikám, hogy állandóan „betévedtem” a tízágyas lányszobába, és mindig a haveromat, Viktort kerestem, majd ott ragadtam beszélgetni - mesélte a lapnak. 

Elárulta, két éve voltak már együtt, amikor belső vívódásai támadtak. Attól félt, talán nem tudnak majd kitartani egymás mellett, aggódott, vajon jól érzi-e, hogy Viki az igazi. Végül a félelmeket legyőzte a szeretet és a szerelem. 2000-ben házasodtak össze, három lányuk született, Luca, Emma és Anna. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Házasságuk első évében a sztár jelentkezett a Színművészetire, ahova fel is vették. Emiatt a következő három évben a felesége volt a kenyérkereső a családban, ami nem volt egyszerű helyzet. 

Én iskolába jártam, ő pedig könyvtárosként dolgozott a Zeneakadémián. Három évig ő volt a családfenntartó, majd fordult a kocka.

- Együtt éltük meg a változásokat is. Viki családanya lett, ma is a családunk motorja, én a karrieremet építettem. Szerintem a katolikus neveltetésem is segített a földön maradni. Ha nem lett volna a vasárnapi misére járás, talán nem akarok szembenézni azokkal a dolgokkal, amiket nem találok jónak az életemben. Ez egyfajta törekvést adott arra, hogy jobb emberként éljem az életemet - árulta el a 45 éves sztár.

Ennek ellenére több mélypontot megéltek az évtizedek alatt, sok minden múlt Viktória megbocsátásán is.

- Sok ügyetlenkedés volt a kapcsolatunk és a színházi világ összefésülésében, ami miatt szétmehettünk volna, de mégis úgy éreztük, szeretjük egymást annyira, hogy együtt maradjunk.

Rengeteg türelem, megbocsátás és elfogadás van benne Viki részéről is.

- Emlékszem, amikor elkészült a félmeztelen Rómeó és Júlia-plakát, azt sem tudtam, hogy kommunikáljam otthon, aztán el is felejtettem. Viki épp vizsgázni ment - Emma már a pocakjában volt -, amikor meglátta útközben… Nem mindig volt egyszerű, de megküzdöttünk egymásért a feleségemmel - árulta el a színművész. 

Dolhai Attila lánya, Luca

A tinédzser apukája nyomdokaiba kíván lépni, a Bartók Béla Konzervatórium magánénekesi szakára jár, és operaénekesnek készül. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük