Jákob Zoli építésvezetőként kezdte, milliárdos lett belőle: régen utálta a gazdagokat

Jákob Zoli kezdetben nem is szembesült azzal, hogy milyen kiváltságos helyzetben van.

jakob-zolika-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jákob Zoli az idei Nagy Ő, aki teljes gőzerővel keresi a nagybetűs szerelmet a műsorban. A milliárdos nevével sokszor találkozhatunk a médiában, ami nem is csoda, hiszen 43,2 milliárd forintos becsült vagyonával 2022-ben a Top 100 leggazdagabb magyar listáján a 37. helyen végzett.

Az üzletember a Mokkában beszélt arról, hogy a sikere titkát szeretné minél több emberrel megosztani, méghozzá egy könyv formájában.

Jákob Zoli vagyona

A Nagy Őnek már temérdek kérdést tettek fel azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudott önerőből eljutni oda, ahol most tart. Könyvében több fejezeten keresztül taglalja az élete történéseit, amelyek hatással voltak jelenlegi életszínvonalára.

jakob-zoli-kep
Fotó: TV2/Mokka

- Sokszor megkérdezik tőlem, hogy mi a siker titka. A könyvemben erről is szó lesz, hogy önerőből hogyan lehetsz milliárdos, élettapasztalatokkal, életrajzi háttérrel alátámasztva. Fejezetenként elmondok tanácsokat, amik segíthetnek másoknak is.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Sokan talán nem is tudják, hogy építőmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen. Pályafutását építésvezetőként kezdte Németországban, hazatérve pedig létrehozta az önálló vállalkozásait. 

Jákob Zoli eleinte nem volt tisztában azzal, hogy pontosan mekkora vagyonnal is rendelkezik.

- Nálam a gazdagság egyébként nem csak a pénzben mérhető, de ha a pénzről beszélünk, akkor nem jegyzed a saját pénzedet. Vannak ingatlanjaid, van egy vállalkozásod, van pénzed a bankban és áruban is.

A legjobban akkor lepődött meg, amikor egy előkelő meghívást kapott abba a szűk körbe, ahova csak a legalább 10 milliárd forint vagyonnal rendelkezők kaphatnak bebocsátást.

- Amikor először megkerestek, hogy bekerültem a 100 leggazdagabb közé, akkor szembesültem azzal, hogy úristen, ez nem a felső tízezer, hanem a felső száz, ami egy elég szűk kör. Nem szeretem a gazdag szót, a tehetőset jobban kedvelem. Amikor nem volt sok pénzem, akkor nem szerettem a gazdagokat, és nem csak irigységből, hanem azért is, mert az ő viselkedésük nem annyira tetszett, mint egy egyszerű embernek.

Tudd meg, mit mondott Tomán Szabina Árpa Attiláról!

Tomán Szabina 2015-ben alapította meg cégét, a Tomán Lifestyle-t. Az üzleti életbe először Árpa Attila által nyert betekintést. 

Cover-kép: Facebook/Jákob Zoli

Ezt is szeretjük