Nagy Ő a turai kastélyban: Jákob Zoli elképesztő luxussal halmozza el a versenyzőket

Jákob Zoltán mindent meg akar adni szíve választottjának, pazar pompában zajlanak a forgatások.

jakob-zoli-coverkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jákob Zoltán, aki 43,2 milliárd forintos becsült vagyonával 2022-ben a Top 100 leggazdagabb magyar listáján a 37. helyen végzett. Az idei Nagy Őben keresi a szerelmet. Nem titkolja, hogy aki elrabolja a szívét, luxussal teli, nem mindennapi életszínvonalra számíthat

A műsor stábja több izgalmas részletet is megosztott azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatnak a nézők az idei évadban.

Jákob Zoltán a turai kastélyban forgat

Kirády Attila, a Nagy Ő kreatív producere a Ripostnak árulta el, hogy az idei helyszín a mesés BOTANIQ Turai Kastély lesz, ahol semmiben sem szenvednek majd hiányt a lányok. A forgatás már javában zajlik, és minden eddiginél nagyobb szabású lesz.

Jóval több nő jelentkezett, mint az előző évadokban, akik egy klasszikus Nagy Őt kaptak a kreatív producer szerint. 

- Mostanra kiderült, hogy a bekerült hölgyek mindegyike valójában szereti Zolit, és kedveli a személyiségét is. Vagyis nem csak azért vannak itt, mert egy nagyon gazdag emberhez akarnak hozzámenni

Az elmondottak alapján a hölgyekre rengeteg élmény, izgalmas programok és temérdek luxuscikk vár. Jákob Zoltán mindent megtesz annak érdekében, hogy választottjait teljes mértékben lenyűgözze.

 - Zoli nagyon sok olyan randevút szervez, melyek igazán exkluzívak, és a korábbi szériákra nem volt jellemző. Többek között magánrepülővel viszi a hölgyeket külföldi álomrandikra, vagy éppen luxusjachttal szelik a Balaton habjait. Ezek a programok tulajdonképpen előrevetítik azt az életet, ami majd a kiválasztott hölgyre vár. Talán ez indukálja, hogy az idei széria "versenyzői" jóval keményebben küzdenek, mint a korábbiak.  

Nézd meg Jákob Zoltán luxusotthonát is!

Jákob Zoltán üzletember luxuslakása az egyik legértékesebb ingatlan az egész országban. Nézd meg te is képeken!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Facebook/Jákob Zoltán

Ezt is szeretjük