Íme a milliárdos Jákob Zoltán luxuslakása: úgy él, mint a hollywoodi sztárok

Jákob Zoltán üzletember luxusotthona az egyik legértékesebb ingatlan az egész országban.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egymilliárd háromszázezer forint - ennyit ér Jákob Zoltán luxusotthona. Az ország egyik legértékesebb ingatlanja közel 200 négyzetméter, a főváros legelitebb helyén, Budapest szívében található. 

A milliárdos üzletember a szépség- és a körömiparban építette fel birodalmát: vagyona a friss adatok szerint 44 milliárd forint. A semmiből teremtett magának áloméletet, mindene megvan, már csak arra vár, hogy igazi társra leljen. Épp ezért mondott igent a TV2 megkeresésére, 2023-ban ő lesz a Nagy Ő.

Jákob Zoltán otthona

A kétszintes lakást a Tények Pluszban mutatta meg: óriási terasz tartozik hozzá, amelyet lenyűgöző panoráma vesz körül. A Szabadság-szobor szépségében gyönyörködhet az, aki megmártózik a jakuzziban. A belső terek berendezésén fél éven át dolgoztak a szakemberek, önmagában a lépcső - ami tulajdonosa szerint nemcsak a két emeletet köti össze, hanem műalkotás is egyben - két hónapig készült. Az üzletember belsőépítész és lakberendező segítségével maga tervezte meg a szobákat, minden bútor egyedi gyártmány.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen pazar körülmények között él az ország leggazdagabb embere. Jákob Zoltán otthonát a világsztárok is megirigyelhetik.

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük