Tomán Szabina Árpa Attilától lesett el üzleti dolgokat: meglepő, mit mondott róla

Tomán Szabina 2015-ben alapította meg cégét, a Tomán Lifestyle-t. Az üzleti életbe először Árpa Attila által nyert betekintést.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tomán Szabinát egy ország ismerheti a Cápák között sikeres befektetőjeként: minden adás elején elhangzik, 2015-ben megalapított milliárdos cégének, a Tomán Lifestyle-nak négy országban 31 szalonja van.

Mára a legsikeresebb magyar üzletasszonyok között tartják számon, ám karrierje 16 évesen még modellként kezdődött: szülővárosa, Tatabánya utcáin szúrta ki egy ügynök, ő volt az első manökenek egyike hazánkban, aki külföldön is kapott munkákat.

Tomán Szabina, Árpa Attila és az üzlet

Mindezeken túl sokak számára a bulvármagazinok hasábjairól is ismerős lehet: 2005-től 2016-ig volt Árpa Attila felesége, kapcsolatukból egy lánygyermek született. Bár volt férjével mindketten rivaldafényben élnek, házasságukról egyikük sem nagyon szokott beszélni. 

tomán-szabina-1
Fotó: YouTube/Friderikusz Podcast

Tomán Szabina Geszti Péter YouTube-műsorában kivételesen említést tett róla, elárulta, az üzleti életbe először exe által nyert betekintést.

Árpa Attila nem csak színészként, üzletemberként is sikeres lett: az RTL vezetőjeként például olyan műsorok gyártásában vett részt többek között, mint a Való Világ vagy a Heti Hetes. 

- Nagyon sok dolog van, amit végigkövettem, figyeltem: határidők, szerződések, számlázások, működések, munka... Neki is nagyon jó a munkamorálja - árulta el a Geszti + vendégeként.

Tomán Szabina és Árpa Attila lánya

Amira gimnazista, és grafikus szeretne lenni, a japán animék ultravagáns világáért rajong. Bár egy összetett személyiség, és visszahúzódóbb, mint a húga, frizuráját extravagancia jellemzi: egyik fele fehér, a másik hol fekete, hol kék, esetleg rózsaszín vagy zöld színekben pompázik - árulta el lányáról Tomán Szabina. 

Ezt is szeretjük