Iszak Eszter a VIVA TV műsorvezetője volt - Meglepődsz az új foglalkozásán
Iszak Eszter az egyik legkedvesebb hobbijából szerzett képesítést.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Iszak Eszter kislány korától kezdve a reflektorfényről álmodott. Igaz, a kezdetekben filmcsillag szeretett volna lenni, végül a kifutót, a televíziót és két filmes szerepléssel a színészetet is kipipálhatta a bakancslistájáról. Ám 32 évesen új vizekre evezett, olyan szakmát sajátított el, amelynek köze sincs a médiához.

A nézők 2006 őszén ismerkedhettek meg vele, amikor egyike volt azoknak a gyönyörű lányoknak, akiket beválogattak a VIASAT3 Topmodell leszek! című realityjébe. Ezután egyre nagyobb sikereket ért el a szépségiparban: kínai, japán és milánói kifutókon lejtett végig, valamint szerepelhetett a Harper’s Bazaar nevű divatlapban is. 

Iszak Eszter jógaoktató lett

2010-ben döntött úgy, hogy tévézésre koncentrál, ekkor debütált a VIVA TV műsorvezetőjeként. Olyan produkciók háziasszonya volt hétéves pályafutása alatt a csatornánál, mint a Randikommandó, a VIVA Chart Show vagy a VIVA Trend, majd az RTL Klub nézői is találkozhattak vele a StílusKalauzban és a Kedvencek Magazinban.

Ismét mérföldkőhöz érkezett életében, hiszen immár jógaoktatónak is mondhatja magát. A szőke szépség hat évvel ezelőtt ismerkedett meg a sporttal, és olyannyira megszerette, hogy elhatározta, oktatói papírt szerez belőle.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Régóta szemeztem ezzel a szakmával, hiszen a jóga 26 éves korom óta az életem része. Többféle változatát is kipróbáltam, a 42 fokos bikrammal kezdtem - árulta el a Reggeliben.

- Egyelőre még csak barátoknak és családtagoknak tartok órát, mert azért még bele kell jönnöm, hogy 90 percig fókuszáltan arra figyeljek, hogy nemcsak a saját jógamozdulataim legyenek rendben, hanem ki is javítsam a többiek tartását.

Új szakmájával a zsebében először az online világot hódítaná meg. 15-20 perces oktatóvideókat szeretne gyártani, de távlati tervei között szerepel az is, hogy rendesen, teremben tartson órákat.

Ezzel foglalkozik Südi Iringó most

Südi Iringót hamar megkedvelték a nézők az RTL Klub 2006 tavaszán indult, Szombat Esti Láz című szórakoztató műsorában. Mind az öt évadban láthattuk Hajas László, Somló Tamás, Stohl András, Istenes Bence és végül Heilig Gábor profi táncpartnereként. 

Ezt is szeretjük