Íme, Istenes László gyönyörű felesége: 21 éve boldog Kata oldalán
Istenes László és Kata 2000-ben fogadott egymásnak örök hűséget.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes László öt esztendeje ébreszti a TV2-n a Mokka nézőit, rajongói humoráról és kifinomult öltözködési stílusáról ismerik. Köztudott róla, hogy szenvedélye a futball, sőt a Dancing with the Starsban azt is bebizonyította, hogy a parketten sincs zavarban.

Noha a nagyközönség előtt ennyi mindent megmutatott már magából, életének egy fontos részébe csak ritkábban enged bepillantást: családját óvja a kíváncsi szemek elől, így feleségét sem láthatjuk sűrűn a közösségi médiában.

Istenes László és felesége, Kata

A gyönyörű, szőke Katával 2000. július 15-én házasodtak össze, bár a műsorvezető eleinte félve lépett be a kapcsolatba válása után, utóbb bebizonyosodott, nem volt oka kétkedni. A kapcsolat kiállta az idő próbáját, immár több mint húsz esztendő van a pár mögött.

Annak ellenére, hogy keveset mutatkoznak együtt, arról a pár képről, amelyeken közösen szerepelnek, egyértelműen megállapítható, mennyire összeillenek. A kommentelők is osztják ezt a véleményt, volt olyan, akinek a szerelmes fotóról Szécsi Pál egyik dala, a Két összeillő ember jutott az eszébe. Mások örültek, hogy végre Katáról is láthattak egy képet.

„Na, végre láthatjuk a feleséged is... Nem olyan, mint Colombo felesége" - viccelődött az egyik hozzászóló.

A szerelmespár 2020-ban nagy fába vágta a fejszéjét, új házba költöztek, amelyet saját maguk álmodtak meg. Az épület nemcsak mutatós és tágas lett, de kialakításánál a környezetvédelemre is odafigyeltek.

- Nincs bevezetve a gáz, elektromos áram működtet mindent. Ez a harmadik házunk, de az első, amit mi terveztünk és mi építettünk. Nagyon szeretjük - árulta el az 57 éves műsorvezető 2020-ban a Fanny magazin interjújában.

Hajas László felesége

Hajas László és felesége kapcsolata nem is lehetne tökéletesebb, lassan 24 éve boldogok, és 2021 júliusában ünnepelték a 16. házassági évfordulójukat. Bár sokan azt gondolnák, hogy a 15 év korkülönbség a mesterfodrász javára bizonytalanságra ad okot, ők rácáfoltak a sztereotípiákra.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük