"Ő egy babaarcú gyilkos!" - Istenes Bence megkapta a magáét Fésűs Nelly férjétől
Az Istenes Bence és Vajtó Lajos közötti nézeteltérés veszekedésbe torkollott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyre elviselhetetlenebb és fagyosabb a hangulat a Nyerő Páros villájában. Miután Istenes Bence a lányok rúdtáncos produkcióját követően a hétfő esti adásban szándékosan lepontozta Fésűs Nellyt, példáját pedig Sáfrány Emese párja, Ádám is követte, a színésznő férje, Vajtó Lajos nagyon mérges lett. A színfalak mögött azt mondta, ez szerinte nem taktika volt, hanem hazugság, gyengeség, taktika, Istenes pedig hazudott az indoklásánál. Kedd este aztán Vajtó Lajos nyilvánosan is megmondta a magáét Istenes Bencének, a beszélgetés pedig veszekedésbe torkollott. 

A műsorvezető, Sebestyén Balázs kérdésére Vajtó Lajos bevallotta, hogy a hétfő esti játék után megváltozott a viszonya Istenes Bencével és Hornyák Ádámmal, és úgy érzi, megalázták a felségét. A két srác döntését nem tartja taktikázásnak, a taktika számára mást jelent. 

- Az, hogy te az elveid ellenére, pusztán csak pénzügyi szempontokból felköpsz és aláállsz… ezt én nem tartom taktikának. Ezt gyengeségnek és aljasságnak tartom. De ez a játék keretébe belefér, tudom, Balázs, ez egy ilyen játék - fejtegette Vajtó a keddi adásban. 

vajto-lajos-nyero-paros
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Istenes Bence azt mondta, nem pontozna ma sem másképp, és már a hétfő esti játék során őszintén, köntörfalazás nélkül elmondta, miért úgy osztotta a pontokat, ahogy. Szerinte a taktikázása nem különbözött attól, amikor a fiúknak kellett ellenfelet választaniuk a párjuknak hagymareszelésre, répaevésre és víz alatt történő levegő-visszatartásra. Furcsának tartja, hogy egy hasonló játék után most Vajtó Lajos ennyire kiborult. 

- Én nem megsértődtem, hanem kiábrándultam belőled, hogy így látsz egy ilyen játékot. Ez óvoda. Itt mindenki máshogy látja, csak te így. Szerinted akkor te látod jól? - bukott ki Istenesből, miután Sebestyén Balázs magukra hagyta a fiúk csapatát, és egyre kínosabbá vált a csönd. 

istenes-bence
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Vajtó Lajos közölte, nem akar senkit meggyőzni, Ádámmal meg egyáltalán nem szeretne beszélni, mert nincsenek egy szinten. Sáfrány Emese párját hétfőn Fésűs Nellynek is leszólta, úgy beszélt róla, hogy az "írni-olvasni nem tudó Ádi".

A keddi feladat után Sárközi Ákos közös steaksütögetéssel próbálta oldani a fiúk közti feszültséget, de ez egyáltalán nem sikerült. Hiába voltak mind nyitottak, a konyhai előkészületek során végig fagyos maradt a hangulat, ahogy a vacsora során is - hiába csatlakoztak hozzájuk a lányok. Mindenki szeretett volna minél hamarabb felállni az asztaltól, mert hiába volt finom az étel, senki nem érezte őszintének az estét, kínosak voltak az udvariassági csevegések.

- Holnap innen hazamegyek, bébi, ezt már most mondom - mondta Istenes Bence a párjának, miután asztalt bontottak.  

vajto-lajos-fesus-nelly
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Vajtó Lajos szerint Istenes Bence láthatóan magába roskadt, egész nap alig beszélt, a szokásos viccelődés is elmaradt tőle, mert kicsúszott a kezéből az irányítás. 

- Szerintem a Bence ezt most nagyon elrontotta. Bár te azt mondod, hogy három lépéssel mindenki előtt jár, szerintem ezt most eltaktikázta - állapította meg Fésűs Nelly a vacsora után.

Az előzetes alapján az ellentétek a szerdai adásban csak még inkább kiéleződnek: Fésűs Nellyék Sárközi Ákosékkal beszélték meg, hogy szét kell pakolniuk az Istenes-Fluor duót, de az ő két párosuknak is van mitől tartaniuk.

A Bence egy babaarcú gyilkos

- mondta ki Vajtó Lajos, akinek Istenesék a kirakására készülnek. 

fluor-tomi
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Nem fogom, b*** meg, még három napig hisztizni hallgatni a Lajost! - bukott ki Fluor Tomi, akinek a véleményét Istenes Bence osztotta meg Hornyák Ádámmal. 

- Azt mondta, szavazzuk ki, nem marad a Lajossal tovább egy percet se itt - árulta el a 32 éves tévés Sáfrány Emese párjának. 

Fésűs Nelly lánya, Csenge

Fésűs Nelly számára 2003. január elseje volt az egyik legszebb újév: ekkor hozta világra első gyermekét. Csenge az édesanyja szépségét és tehetségét is örökölte: már a 2017-es Sztárban Sztár + 1 kicsi című műsorban megmutathatta, milyen gyönyörű az énekhangja. 

Ezt is szeretjük