Fésűs Nellyék durván beszóltak Fehér Balázséknak - Meglepően reagáltak a kritikára
Fésűs Nelly és férje, Vajtó Lajos nem rejtették véka alá véleményüket Fehér Balázsékkal kapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros egyik legmegosztóbb párosa Fehér Balázs és Monda Eszter, akik leginkább akkor kavarták fel az állóvizet a játékban, amikor Kocsis Dénest és menyasszonyát, Petrát kiejtették, mert energetikailag nem tudtak velük kapcsolatba lépni, és felhúzták velük szemben a vasfüggönyt. Valójában amiatt szavaztak ellenük, mert szerintük a színész és pszichológus párja flörtölt velük. A valós indokukra csak másnap derült fény, miután a kieső páros elhagyta a villát, így lényegében ők meg sem tudták magukat védeni a vádakkal szemben. Voltak, akik el sem hitték a flörtölős történetet, ilyen volt Sárközi Ákos és felesége, Évi, többeknek pedig az nem tetszett, hogy Balázsék nem szemtől szemben mondták ki valódi érzéseiket Déneséknek, utóbbi húzás miatt Fésűs Nelly és Vajtó Lajos be is szólt keményen a párosnak.

A csütörtöki epizódban a zenész és jövőkutató kedvese minden lakónak felajánlották, hogy a kiesés előtti napon elmondják az őszinte véleményüket arról, hogyan is látják ők a többi párost. Fluorék és Istenes Bencéék is éltek ezzel a lehetőséggel, ám az elemzésüktől sokkal többet vártak. Fésűs Nellyék elvből nem akarták meghallgatni a véleményüket, ám az este folyamán Fehér Balázsék leültek hozzájuk beszélgetni. Akkor került sor arra, hogy Vajtó Lajos és a színésznő keményen kiosztotta a párost.

fehér-balázs-és-eszter
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Vajtó Lajos szerint Kocsis Dénesékkel egyáltalán nem viselkedtek korrekt módon.

- Dinivel kapcsolatosan az egy nagyon durva, ami történt, merthogy nincs itt, és nem tud védekezni.

Te egy ketyegő bomba vagy, ön- és közveszélyes vagy!

Miután Vajtó Lajos kiejtette ezeket a kemény és súlyos szavakat, Eszter arra kérte Nellyéket, hogy fejtsék ki jobban a véleményüket.

vajtó-lajos-és-nelly
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Ti, akik a zászlóshajói vagytok az őszinteségnek, saját magatokat köptétek szembe ezzel, hogy úgy bántottatok valakit, aki már nem tud védekezni. Tulajdonképpen a földön fekvőbe rúgtatok bele egy k**va nagyot - fejtette ki kemény véleményét Nelly.

Monda Eszter ezután elmondta, hogy már gyűlt bennük az, amit Dénesékkel kapcsolatban éreztek, Fehér Balázsból pedig kitört mindaz, amit valójában gondolt.

- Én értem, csak ennek a sztorinak köztetek ott volt vége, hogy "azt érzem, van köztünk egy fal", pont. Meg kellett volna beszélni velük, még mielőtt innen kimennek - folytatta Nelly, majd Vajtó Lajos kiegészítette, hogy vagy nem beszélik meg, de utána a többiekkel sem osztják meg a valós gondolataikat.

Akkor azt kell mondani, hogy az a ti dolgotok, hogy miért húztatok fel egy falat!

Eszter hozzátette, ő a diszkrétebb, lightosabb indokot szerette volna csak kimondani, magyarán, hogy nem voltak szimpatikusak nekik Dénesék.

- Csak Mackó nem tud lightosan fogalmazni - védekezett.

Talán sokan az ön- és közveszélyes jelző hallatán felháborodtak volna, vagy mélyen megsértődtek volna, helyette Fehér Balázs meglepő nyugodtsággal reagált.

- Hát nem vagyok tökéletes, az biztos - mondta Nellyékkel szemben, később, egy másik jelenetben így vélekedett az őt ért kemény kritikáról:

- Amit a Lajos mondott este, azt én nagyon rég vártam. Az "ön- és közveszélyes" annyira beletalált abba, amilyen vagyok, és én ennek nagyon örülök. Egyébként én ezt tudtam, hogy ön- és közveszélyes vagyok, de ahogy ezt kimondta a Lajos, olyan volt, minthogyha ezt egy olyan ember szájából hallanád, aki szeret téged, és kicsit ezzel engedélyt ad rá. Megmondom mi az, ami ön- és közveszélyes bennem, az, hogy én igazat mondok, és az igazság rohadtul veszélyes emberekre - mondta.

Csobot Adél bikinis fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös Csobot Adél bikiniben.

Ezt is szeretjük