Istenes Bence mind a 3 testvérével egy fotón: ritka, közös képet posztolt az édesapja

Istenes László számára a négy gyermeke a legjobb dolog az életében.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Volt idő, amikor Istenes Bencét úgy emlegették, mint Istenes László fia. Mára már fordult a kocka, a 34 éves tévés ismertebb, mint felmenője, nemcsak az RTL Klub arca, de a műsorvezetés mellett a közösségi csatornákon is hatalmas a rajongótábora. 

Ma már a Mokka műsorvezetőjét nevezik sokszor úgy, hogy ő Istenes Bence édesapja. 

Istenes Bence és testvérei

Istenes László nagyon büszke két fiára és két lányára, akikről gyereknapkor posztolt egy olyan, évekkel ezelőtt készült fotót, amin mind a négyen rajta vannak. "A négy LEGJOBB az életemben. #bencus #bogi #franci #beni #gyereknap #megszámlálhatatlanboldogpillanat" - írta a képhez. 

23 éves volt, amikor 1987 májusában világra jött elsőszülött gyermeke, Bence, majd másfél évvel később Bogi. Első feleségével 12 év után elváltak, az asszony ezt követően a két gyerekkel Németországba költözött.

- Hozzá kellett szoknom, hogy nem láthatom őket nap mint nap. Persze folyamatosan beszéltünk telefonon, és leveleztünk is, de volt, hogy két hónapig nem tudtunk találkozni, ami lelkileg nagyon megviselt bennünket. Ilyenkor a közös levelezéseink olvasása adott erőt - mesélte 2018 szeptemberében a Lokálnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Istenes Bence az RTL Klub március elején adásba került Életünk története című műsorában sírva vallott arról, hogy az édesapjával nem alakult ki olyan szoros viszonya, mint amilyenre vágyna, és kevés időt töltenek együtt. Ezt azt követően fogalmazta meg magában, miután ő is apa lett: a két kisfiával másféle kapcsolatot szeretne. 

"A válásunk és a fizikai távolság miatt valóban van mit bepótolnunk Bencussal (is). Természetesen nekem is hatalmas hiányom van Belőle, mert kimondhatatlanul szeretem. A válásunkat követően, az objektív élethelyzetünk miatt sajnos valóban sokkal kevesebb időt töltöttünk együtt, mint ahogy azt annak idején mintacsaládként elterveztük. Van mit bepótolnunk. Mostanság ezen dolgozunk és azt gondolom jó úton járunk. Szépen lassan töltődik a lelkünk" - posztolta az adás után közösségi oldalára Istenes László.

A tévés a második házasságában él, Katával 2021 júliusában ünneplik a 21. házassági évfordulójukat. Egy lányuk és egy fiuk született, Franciska 2000-ben, Benedek 2006-ban. Istenes László, aki június végén lesz 57 éves, már négyszeres nagyapa: Bence két kisfiúval, Bogi lánya egy kisfiúval és egy kislánnyal ajándékozta meg. 

Istenes Bence húga

Istenes Bence két fiú, az ötéves Nátán és az augusztusban háromesztendős Ádin édesapja, míg húga, Bogi egy kisfiút és egy kislányt nevel. Grace Elisabeth 2020. július 10-én jött világra.

Ezt is szeretjük