Szakácsnak készült, most ő az egyik legnépszerűbb magyar műsorvezető - Ki lehet ő?

Sosem gondoltuk volna róla, hogy a televízió helyett régen a vendéglátóipar vonzotta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kisgyerekként sokan ábrándoznak a reflektorfényről, vonzónak tűnik a tévé csillogó világa és a hírnév előnyei. Ám csak keveseknek adatik meg, hogy valóra is váltsák ezt az álmot, a legtöbben inkább valamilyen hétköznapi hivatást találnak maguknak. 

Ennek a fordítottja már ritkábban fordul elő, nem sokszor történik meg az, hogy valaki civil szakmát néz ki magának, majd a sors mégis a médiába irányítja. 

Szakácsnak készült, műsorvezető lett belőle

Istenes Bencével pontosan így történt. Először a rendőri pálya érdekelte, kisfiúként menőnek találta ezt a hivatást. Aztán rengeteg alkalmi munkát kipróbált, hogy zsebpénzhez jusson: újságot hordott ki, költöztetéssel foglalkozott, és még iszapot is pakolt. Az iskolás évek után a gasztronómia irányába fordult, mosogatófiúként és pincérként is keresett pénzt.

álarcos
Fotó: RTL Klub/Álarcos énekes

- Olyan terveim is voltak, hogy esetleg szakács legyek. Huzamosabb ideig dolgoztam is a vendéglátásban, Németországban. Ki tudja, ha nem jön be a tévés karrier, lehet, hogy a vendéglátásban dolgoznék - mesélte a Story magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 33 éves sztár Münchenben járt gimnáziumba, a televízió ekkor keltette fel a figyelmét, de végül hazánkban próbált szerencsét. Bár nem tartotta az ő világának az MTV csatornát, mégis jelentkezett a felhívásukra.

bence
Fotó: VIVA TV

- Rózsaszín, strasszköves pólókban jártam, nem nagyon illettem volna bele az MTV profiljába. A válogatáson az utolsó 32-ig jutottam, és ott kiejtettek. 

Pár hónappal ezután, 2008-ban elhívták a VIVA TV castingjára, és bár a válogatás hónapokig tartott, sikerült megszereznie az állást. Innentől kezdve nem volt megállás: a zenecsatorna után olyan produkciókban tűnt fel az RTL Klubon, mint az X-Faktor, a Survivor vagy az Álarcos énekes. Ám eredeti karrierálmáról sem feledkezett meg, tervei közt szerepel, hogy Csobot Adéllal közösen nyitnak egy éttermet vagy szállodát.

Csobot Adél az El a kezekkel a Papámtól! premierjén

December 9-én került a mozikba az El a kezekkel a Papámtól! című családi film, melynek egyik főszereplője Csobot Adél. A 27 éves sztár most először egy mozifilmben is megmutatja a tehetségét, a csupaszív táborvezetőt, Esztert alakítja, de a film egyik betétdalát is ő énekli. A díszbemutatóján természetesen párjával, Istenes Bencével jelent meg. Mutatjuk, hogyan lépett a vörös szőnyegre a El a kezekkel a Papámtól! többi csinos sztárja.

Ezt is szeretjük