Istenes László a feleségéről überszexi fotót posztolt - 20 éve házasok Katával

Istenes Bence és felesége, Kata a 20. házassági évfordulójukat ünneplik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Istenes László több mint két évtizede él boldogan második feleségével. Miután első feleségével elváltak, csak óvatosan nyitott egy új kapcsolat felé, de Kata hamar eloszlatta minden kétségét. 

2000. július 15-én házasodtak össze. A kereken 20. házassági évfordulójuk, vagyis a porcelánlakodalmuk alkalmából a műsorvezető egy nejével közös képet posztolt. 

Istenes László második felesége

A Mokka műsorvezetőjének választása egy nagyon szexi képre esett: dögös farmerreklámnak is beillik a felvétel, amin a gyönyörű, szőke feleség alul nadrágot, felül semmit sem visel, így öleli a férje. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

20 évesek lettünk 😉🤟 . #kata❤ #20000715 #esküvő #évforduló

Istenes László (@isteneslaci) által megosztott bejegyzés,

Az évfordulóhoz kolléganője, Mádai Vivien, valamint Kárász Róbert is gratulált az 56 éves tévésnek. 

"Jesszus, zavarba hozol! Még 20 évet, plusz 20 év a ráadás! Mindent tegyél meg Katáért, hogy ez a nap felejthetetlen legyen számára, ahogyan Ő is mindent meg fog tenni, hogy halálra kényeztessen, csak mert megérdemlitek. Porcelánlakodalom, elszakíthatatlan kötelék, örök törődés, végtelen szerelem, önzetlen, szabad, támogató szeretet, rengeteg emlék, erős sorsfonal, mely egyszer, még a kezdet kezdetén összefonta életetek, láng, mely soha nem huny ki, mert mindig tápláljátok és oltalmazzátok, ritka példa vagytok a mai világban, és nagyon örülök a boldogságotoknak!" - írta egy kommentelő.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Istenes Lászlónak első házasságában két gyermeke született: Istenes Bence, aki két fiúunokával, Nátánnal és Ádinnal ajándékozta meg apját, valamint Bogi, aki egy kisfiú után nemrég egy kislányt hozott világra, aki a Grace Elisabeth nevet kapta. 

Második házasságában is egy lánya és egy fia született, Franciska 18, Benedek 14 éves. A gyerekek születésével még erősebb lett a kötelék közte és Kata között. 

- A kapcsolatunk fő mozgatórúgói a szeretet, az elfogadás, a tisztelet és a humor. Talán közhelynek tűnik, de a házasságunk egyik titka az, hogy segítjük és támogatjuk egymást mindenben, és sose gátoljuk semmiben a másikat - mesélte a tévés 2018-ban a Lokálnak

Magyar sztárok ritkán látott testvérei

Kevesen tudják, hogy Istenes Bencének van egy gyönyörű húga, és édesapja második házasságából született két féltestvére is, egy lány és egy fiú. Képes összeállításunkban nemcsak Istenes Boglárkát nézheted meg, de láthatod több sztár ritkán látott lánytestvérét is. Tudtad például, hogy Kasza Tibinek vagy Kulcsár Edinának is van húga?

Ezt is szeretjük