Istenes Bence leleplező fotója: a kulisszák mögött nem volt minden rendben
Istenes Bence megmutatta, milyen állapotban volt az Álarcos énekes ötödik adásának forgatásán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Álarcos énekes című show-műsor adásain nemcsak a nézők, hanem a Nyomozók és a műsorvezető is nagyon jól szórakozik. Amikor Puskás Peti Gáspár Lacit helyettesítette, ki is bukott belőle, micsoda buli nyomozni, és ráadásul még pénzt is kapnak érte. 

Istenes Bence mindig energiabombaként robban be a színpadra, hogy csipkelődjön a Nyomozókkal - főleg párjával, Csobot Adéllal -, flörtölgessen a jelmezes versenyzőkkel, és vicces megjegyzéseket süssön el. 

Istenes Bence leleplező fotója

Amit a 33 éves sztár a kamerák előtt mutat magából, néha azonban csak a látszat, ahogy az Instagram sztárjai is sokszor nem a valós életüket mutatják meg követőiknek, hiszen csak a boldog és tökéletes pillanatokról posztolnak. A műsorvezető most úgy döntött, posztjával megmutatja, hogy a sztárokról kialakított kép gyakran hamis: a legtöbb esetben ő is a mindennapok csillogó részeit mutatja be a félmilliós követőtáborral rendelkező Instagram-oldalán, de most leleplezte, időnként milyen küzdelem rejlik a csillogás mögött. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Az Instán a legtöbb ember a legszebb, legjobb pillanatait mutatja meg, ami azt is okozza, h vágyakodva nézzük milyen fantasztikus élete van másoknak. De ez egy hamis kép! Én is legtöbb esetben a csillogó részét mutatom meg az életemnek, pedig az csak egy nagyon kis szelet a tortából. A mai Álarcos Énekes adásának forgatása előtt pl olyan szinten lebetegedtem (nem korona, három negatív tesztem is volt közvetlen a forgatás előtt... a gyerekek hoztak haza valami vírust az oviból/bölcsiből), hogy bármire vágytam, de arra nem h vidáman forgassak 14 órát... de muszáj volt összeszednem magam és úgy megcsinálnom, hogy Ti, a nézők ebből semmit ne vegyetek észre és ugyanúgy szórakozzatok a tv előtt, mint minden héten, hiszen eltolni egy ilyen grandiózus produkció forgatását szinte lehetetlen. Ez is a szakmánk része, csak ritkán mutatjuk meg...

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

Az Álarcos énekes ötödik adása előtt lebetegedett: három koronavírus-tesztje is negatív lett, így valószínűleg a fiai vittek haza valamilyen vírust az óvodából, bölcsődéből. A forgatást emiatt nem lehetett elhalasztani, 14 órán át úgy kellett dolgoznia, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. 

A kommentelők szerint elkélne több ilyen őszinte és emberi poszt az influenszerektől, és sokan dicsérik az alázatért és a kitartó munkáért. 

Istenes Bence és Csobot Adél németországi otthona

A sztárpár betekintést engedett az otthonukba. Münchenben élnek két kilométerre egy kis falutól, az erdő szélén. Igazi mesebeli környezet veszi őket körül, mezők és egy hatalmas rét is elterül a szomszédságukban. Van, hogy még őzek és nyulak is besétálnak a kertjükbe. 

Ezt is szeretjük