Ihos József 60 fölött nősült meg: a szép, szőke Évi miatt vidékre költözött

Ihos József felesége kedvéért fordított hátat a nagyvárosi életnek. Zala megyében él együtt Évával és az anyósával.

ihos-józsef-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ihos József második feleségét túl a hatvanon vezette oltár elé. Mindenki Kató nénije közel húsz évvel ezelőtt pillantotta meg életében először a szőke hajú Évát egy komáromi cukrászdában, ám hosszú időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy elkezdődjön a kapcsolatuk.

Megjegyezte magának a csinos nőt, majd az interneten keresztül vette fel vele a kapcsolatot. Meglátta a Facebookon a hozzászólását, és írt neki. 

Ihos József felesége

A rövid üzenetváltásból végül hosszú chatelés lett, majd megbeszéltek egy személyes találkozót. Rögtön megvolt az összhang, ami azóta is jellemzi a kapcsolatukat. Immár férjként és feleségként élnek. 

ihos-józsef-1
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

A humorista szerint a 15 évvel fiatalabb Évi bájos, kedves, házias, jó a humora, ő számára a tökéletes nő, akiért még a fővárost is hajlandó volt elhagyni. 

- Nagyon bátor ember vagyok, egy huszárvágással megnősültem túl a hatvanon. Évikével Zalában élünk egy nagyon kedves kis faluban, és az anyósom is ott lakik velünk. Ott a hétköznapok is ünnepnapok - mesélte a Life TV vendégeként.

Kifejezetten élvezi a vidéki, nyugodt mindennapokat. Szakmailag is inspirálóan hat rá, hogy tud merítkezni a helyiek szokásaiból. Olyan is előfordult, hogy anyósát is megkérte, szerepeljen a YouTube-videói egyikében. 

Ihos József 64 éves, míg a mindenki által ismert karaktere, Kató néni 2022-ben lett 35. A nevettető a mai napig járja az országot önálló műsoraival, legyen szó falunapról vagy bármilyen más rendezvényről, mindenhol megjelenik az ikonikus fejkendős figura.

Ernyey Béla felesége

Ernyey Béla nem véletlenül áll igazi gentleman hírében, kifogástalan stílusérzékével és arisztokratákra jellemző kifinomultságával kiérdemelte a címet. A romantikában is éppolyan úriember, mint az élet bármely más területén. Tenyerén hordja feleségét, Dórát, akivel immár 13 éve alkot egy párt.

Cover-fotó: MuzsikaTV/Fűre lépni Ihos

Ezt is szeretjük