Kiszel Tünde lánya kivágott fürdőruhában: Donatella légiesen karcsú
Kiszel Tünde lányát hófehér fürdőruhában fotózták. Donatella csak úgy sugárzik a képeken.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A régi idők hollywoodi díváit juttatta eszünkbe az a fotósorozat, amely Kiszel Tünde lányáról készült. Hunyadi Donatella fürdőruhás képei visszacsempészik a nyarat az októberbe.

A 21 éves szépség évek óta foglalkoztatott modell, a kivágott darabban készült képek is egy kampányfotózáson készültek róla.

Hunyadi Donatella fürdőruhában

A felvételeken keveredik a nőiesség, az elegancia és kellem: Donatella karcsú alakján remekül mutat a hófehér úszódressz, amelynek kialakítása eredményezi a szexi hatást. 

"Sosem láttam szebbet!"

"Kivételes szépség" - írták neki a kommentelők, valaki pedig azt is megjegyezte, biztos benne, hogy hamarosan a legnagyobb divatmagazinok címlapján fog tündökölni.

Nem ez volt az első alkalom, hogy fürdőruhás képet láthattunk az oldalán. Júliusban Olaszországból posztolt bikinis képeket. A bejegyzés középső fotóján egészalakos felvételen mutatta meg, karcsú alakjával a kifutóra született.

Liptai Claudia lánya a kifutón

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lányából gyönyörű és magas tinédzser lett, akit felfedezett a divatszakma. Gesztesi Panka mutatta be a Sugarbird 2022-es kollekciójának egyik ikonikus darabját is. 

Ezt is szeretjük