Horváth Tomi felesége pink fürdőruhában ilyen dögös: Andikáról a Maldív-szigeteken készül fotó

Horváth Tomi és Andika az év elején tértek vissza a trópusi környezetbe, ahol öt évvel ezelőtt összeházasodtak.

horváth-tamás-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Tomi és felesége életében bevett dolog, hogy minden év elején meleg éghajlatra repülnek, hogy feltöltődjenek. A 2023-as esztendőben egy, a szívüknek nagyon kedves úti célt választottak: öt évvel ezelőtti esküvőjük helyszínére, a Maldív-szigetekre utaztak.

A kéthetes álomnyaralás során úsztak cápákkal, vad delfinekkel, körbebiciklizték a szigetet, alámerültek az Indiai-óceánban - a sok kaland mellett persze a pihenésre is maradt idő: az egyik strandolós napon pedig dögös, fürdőruhás fotó készült Andikáról.

Horváth Tamás felesége fürdőruhában

Egy élénkpink úszódresszben pózolt a szelfin, amelyet férje készített kettejükről. A hátteret a körülöttük elterülő mesés táj adta: szikrázóan kék ég, hófehér homokos part és a végeláthatatlan óceán.

Péterfi Andika és az énekes között 14 éve dúl a szerelem. Mindenben teljes köztük az összhang, az utazásokat illetően is.

- Mindkettőnknek bakancslistás álma volt eljutni ide, és mérhetetlenül hálásak vagyunk, hogy immár sokadszorra jutunk el erre a fantasztikus helyre. Évekkel ezelőtt megfogadtam, hogy nagyon keményen fogok dolgozni azért, hogy a családommal minél többet lássunk, tapasztaljunk a világból, úgyhogy igyekszem minden spórolt pénzemet utazásokra, kalandokra költeni, hisz a megélt élmények örök életünkre elkísérnek minket - nyilatkozta Horváth Tomi a Story magazinnak.

Dundika bikiniben 

Majkáék négyesben készítették a képet a tengerparton, fiaik, Marián és Olivér édesanyjukkal megegyező színű fürdőnadrágban pózoltak a fotón. Dundika pedig elképesztően dögös volt élénkzöld bikinijében.

Cover-fotó: RTL/Életünk története

Ezt is szeretjük