Hargitai Bea hófehér bikiniben: dögös fotót posztolt Thaiföldről

Hargitai Bea férjével és kisfiukkal Phuket szigetén nyaralnak. Ezen a lélegzetelállító helyen készült róla szexi bikinis fotó.

hargitai-bea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hargitai Bea és családja igazi világjárók: a szilvesztert New Yorkban ünnepelték. Az áprilisban negyvenéves modell 2022 utolsó napjaiban több fotót is posztolt például a Times Square-ről. 

Az utazás 2023-ból sem hiányozhat. Ezúttal egzotikus éghajlatra, Thaiföldre utaztak a férjével és kisfiukkal. Február 12-én már Phuket szigetéről jelentkezett be az Instagramra.

Hargitai Bea bikiniben

Azóta több képet is kitett a nyaralásról: az egyiken Bikiniben látható. Elképesztően dögös volt a hófehér darabban, ahogy a homokos tengerparton pózolt. Tökéletes alakjával és a lélegzetelállító háttérrel egy fürdőruha-katalógusban vagy magazinban is el tudnánk képzelni a fotót, amelyet ide kattintva tudsz megnézni az Instán.

hargitai
Fotó: RTL/Álarcos énekes

Nem csak ez az egy kép olyan, mintha egy menő divatanyaghoz készült volna. Egy nappal korábban egy pálmafának dőlve kapták le. Itt rózsaszín melltartót és színben passzoló nadrágot viselt.

A családi vakációról Insta-story formájában szintén sok pillanatot megosztott a követőivel: fiával és férjével hármasban is készítettek képeket, illetve megmutatta, milyen menő, kivilágított járgánnyal utaztak, valamint további felvételeken engedett bepillantást a táj szépségébe.

Rogán Cecília mellvillantós fotója

Rogán Cecília azután, hogy betöltötte a 40. életévét, pikáns képpel jelentkezett. Szexi pózban, kigombolt ingben kapták le. A vékony anyagú ruhadarab alá nem vett semmit, így félig kilátszott a melle.

Cover-fotó: RTL/Álarcos énekes

Ezt is szeretjük