Horváth Gréta már nem titkolja új párját: fogyása után bevonzotta a szerelmet
Horváth Gréta válása után lefogyott, miután új életet kezdett, a szerelem is betoppant az életébe.

horvath-greta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta szerelmes, új párját már nem is titkolja, a Facebook-oldalán május 4-én megosztotta, hogy kapcsolatban él. 

Szerelmét már a szüleinek és a kisfiának is bemutatta, úgy érzi, a férfi a lehető legjobbkor érkezett, amikor már lelkileg és testileg is készen állt a változásra. 

Horváth Gréta új párja

Horváth Gréta január elején jelentette be a közösségi oldalán, hogy házasságának Meggyes Dáviddal vége. Nem sokkal ezután derült ki, a férfinak új párja van, a táncosnő Stana Alexandrával jött össze. A sztáranyuka összetört, pláne, miután több nő is jelezte, 4,5 évig tartó kapcsolatuk alatt „dolguk akadt” a volt férjjel.

horvath-greta2
Fotó: Instagram/Horváth Gréta

Az influenszer számára rendkívül nehéz volt a válást követő időszak, különösen azért, mert kisfia, Filip érdekében erősnek kellett maradnia. Bár már a szakítás előtt, tavaly ősszel életmódváltásba fogott, a történtek okozta stressz is hozzájárult, hogy csak úgy potyogtak le róla a kilók. A táplálkozásán azért kellett változtatnia, mert kiderült, inzulinrezisztenciával küzd. Elhagyta a szénhidrátot, a cukrot, de zsírt ehet, és természetesen sok zöldséget fogyaszt. 19 kilós fogyása után a szerelmet is bevonzotta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Először egy 24 óráig elérhető Instagram-posztban írta meg egy rajongója kérdésére, bizony újra foglalt a szíve. „Nagyon nem vagyok egyedül. Idén a boldogság is új értelmet nyert” - vallotta be Horváth Gréta a közösségi oldalán, majd a Blikk megkeresésére többet is elárult új kedveséről. 

- Csodálatos minden, fantasztikusan érzem magam, ez a nagybetűs szerelem, minden a helyére került. Ez egy karmikus találkozás volt. Nekünk találkoznunk kellett, és éppen most kellett találkoznunk, amikor én is meggyógyultam, és ő is nyitott volt egy kapcsolatra. 

horvath-greta1
Fotó: Instagram/Horváth Gréta

- Bemutattam a szüleimnek, akik nagyon megkedvelték, és Filip is ismeri már. A kisfiam azt mondta róla nekem, hogy anya, ő egy jó ember. 

Horváth Gréta bővebben nem kívánt a férfiról beszélni, aki civil, ezért szerepelni sem szeretne. 

Gáspár Evelin párja

A 25 éves, jóképű, tisztelettudó Varga Attiláért Gáspár Evelin szülei is odáig vannak, pedig eleinte aggódtak, mert a fiatalember az egyik közösségi oldalon írt rá a lányukra, hogy tetszik neki, szívesen megismerkedne vele.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük