Horváth Gréta 10 kilót fogyott – A testhez álló ruhában ennyire karcsú a dereka
Horváth Gréta január óta tíz kilót fogyott, ami leginkább a hasán és a lábán látszik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta sokkal karcsúbb a Love Bistróban, mint ahogy a nézők tavaly az Ázsia Expressz második évadában láthatták, amit párjával, Meggyes Dáviddal meg is nyertek.

A 31 éves sztár egy hatéves kisfiú édesanyjaként úgy gondolja, az alakja már sosem lesz olyan, mint lánykorában, ennek ellenére nem tetszett neki az, amit a tükörben látott. Januárban eldöntötte, hogy életmódot vált, és célként 17 kiló leadását tűzte ki.

Horváth Gréta fogyása

Személyi edző segítségét kérte, aki motiválja, és aki segítette abban, milyen gyakorlatokat végezzen fájós derékkal. A rendszeres mozgás mellett az étrendjén is változtatott: bár imádja a kenyeret, lemondott róla, ahogy a tésztáról és még a liszttel készült főzelékről is. A nassolásnak is búcsút intett.

Horváth Gréta szeptember elején és 2019 augusztusában, az Ázsia Expressz 2 sajtótájékoztatóján.
Horváth Gréta szeptember elején és 2019 augusztusában, az Ázsia Expressz 2 sajtótájékoztatóján.
Fotó: TV2

- Eleinte maga volt a pokol, hiszen ki volt tágulva a gyomrom. Korábban sokat és silány minőségű ételeket ettem. Januárban 75 kilóról indultam, most úgy 65 kilót mutat a mérleg – árulta el a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem áll mindennap mérlegre, már csak azért sem, mert hajlamos a vizesedére, emellett úgy döntött, nem áldozza be a társas kapcsolatait, nem rendel alá mindent a fogyókúrának: ha heti egyszer elmegy a barátnőjével megenni egy gyrost, az szerinte belefér, ahogy a nagy családi ebédnél sem mond le a finom falatokról.

A Lova Bistro szerelmespárja augusztus 3-án a Mokkában is főzött.
A Lova Bistro szerelmespárja augusztus 3-án a Mokkában is főzött.
Fotó: TV2

- Ha még 5-7 kiló leolvadna rólam, az lenne az igazi, annak viszont már most örülök, hogy eltűnt a narancsbőröm, és a bőröm is sokkal szebb lett. A hasamon és a lábamon a legszembetűnőbb az átalakulásom – mesélte a hetilapnak.

Wossala Rozina fogyása

A 2014-es Konyhafőnök második helyezettje rengeteget változott az elmúlt kilenc hónapban:  látványosan lefogyott, ez pedig a követőinek is feltűnt. Sokan írták az Instagram-oldalán, hogy alig lehet ráismerni, nemcsak karcsúbb, de a frizurája is új.

Ezt is szeretjük