Horváth Gréta fogyás előtt és után: mintha nem is ugyanaz az ember lenne

Horváth Gréta előtte-utána fotókkal mutatta meg a követőinek, hogy semmi sem lehetetlen, ha hiszünk magunkban.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta előtte-utána fotói magukért beszélnek. A sztáranyuka igazi bombázó, fogyása után látványos a különbség a régi és az új képén. Szemléltetés kedvéért ugyanabban a ruhában kapta le magát. Mintha nem is ugyanaz az ember pózolna csíkos, nyári darabban.

Egy vallomást is mellékelt a montázshoz az Instagramra. A bejegyzésben elárulta, rögös út vezetett a sikerig, de most úgy érzi, saját történetével másokat is inspirálhat arra, hogy nincs lehetetlen, ha megvan az elhatározás.

Horváth Gréta fogyás előtt és után

Igazán inspiráló történet az övé, hiszen pár hónap alatt fenekestől fordult fel az élete. Mint, ahogy ő is megfogalmazta, 2021 vége embert próbáló időszak volt a számára, ami lelkileg nagyon megterhelte. Januárban pedig az egész ország megtudhatta, mi állt ennek hátterében, közleményben tudatta, hogy férje, Meggyes Dávid kilépett az ő és előző kapcsolatából született kisfia életéből.

A mélypontok után a sorozatos sikerélmények időszaka következett: testileg-lelkileg csúcsformába hozta magát, karcsúbb, mint valaha, május elsején aztán bejelentette, ismét szerelmes. A civil származású férfiról nem osztott meg sokat, annyit lehet róla tudni, hogy a lehető legjobbkor érkezett az életébe. 

Hangsúlyozta, az előtte-utána képek egyáltalán nem magamutogatás céljából készültek, erőt akar adni azoknak a nőknek, akik hasonló cipőben járnak.

"Ne hagyd, hogy mások úgy bánjanak veled, amit nem érdemelsz meg. Ne hagyd, hogy idegenek szavai hatással legyenek rád. Szeretnélek megkérni téged, ha bármi problémád van akár lelkileg akár fizikailag, akkor keress fel szakembert. Az egészséged az első! Semmi nem ciki!" - árulta el.

Balássy Betty fogyása képeken 

Nem csak Varga Feri, mostanra Balássy Betty is rengeteget fogyott a saját magára szabott diétájával. Az énekesnő tavaly májusra 20, idén áprilisra pedig összesen 40 kilótól szabadult meg, az eredményt pedig a közösségi oldalán is megmutatta. 

Balássy Betty 40 kilót fogyott: friss fotóján elképesztően karcsú

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük