Horváth Éva titokzatos párjáról mesélt: Kristóf édesapjára mindenben számíthat
Horváth Éva a gyereknevelésben és a ház körüli teendőkben is mindig számíthat párjára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva hosszú évek óta együtt van párjával, akit 2017 májusában ajándékozott meg egy kisfiúval, Kristóf édesapjával mégsem tervez esküvőt. 

Vett már részt esküvői műsor készítésében, és látta, mennyi stresszel jár a lakodalom megszervezése, ha ez eszébe jut, el is megy tőle a kedve. Emellett azt vette észre, sok menyasszonyt a szép ruha, a smink, a róluk készült fotók és az nyűgözi le, hogy körülöttük forog minden, de ő ezt modellként már rengetegszer átélte, nem vágyik rá. 

Horváth Éva párja

A 42 éves sztár a papírt sem tartja fontosnak, szerinte nem az tart össze egy házasságot vagy egy kapcsolatot. 

- Az őszinteség, az elfogadás, a bizalom és a jó kommunikáció mind ilyenek, ahogyan az is, hogy képesek vagyunk önzetlenül támogatni egymás terveit. Ez persze nem mindig egyszerű. Én Nyilasként hajlamos vagyok makacsul elzárkózni egy vita után, a párom, aki Bika, viszont szereti megbeszélni a dolgokat. Teljesen eltérő a személyiségünk, szerencsére mégis tökéletesen tudunk együttműködni - mesélte a Story magazinnak

A modell és műsorvezető szerint a közös élmények is összekötik párjával, akivel a világjárvány előtt gyakran utaztak külföldre, most pedig szívesen nézik vissza a videókat, fotókat. Ezt kisfiuk, Kristóf is imádja, szülei pedig ámulnak, mennyi mindenre emlékszik még olyan kicsi korából is, amikor még járni sem tudott. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Horváth Éva imád kertészkedni, és főzni is szeret, bár amióta utóbbiból a korlátozások miatt kissé kötelesség is lett, nem mindig élvezi, mégis igyekszik finomabbnál finomabb ételeket készíteni. 

- A párom diétázik, így próbálom minél változatosabban elkészíteni az ételeit. A gyereknevelésből pedig mindketten maximálisan kivesszük a részünket. 

horvath-eva3
Fotó: TV2/Farm VIP

Amikor a Farm VIP-t forgatta, Kristófra egy hónapon át az édesapja vigyázott, aki az óvodába is megy érte, míg az édesanyja reggelente viszi. A ház körüli feladatokat is megosztják. 

- A kertben ő nyírja a füvet, gereblyézi össze a lehullott faleveleket, én pedig a veteményeskertet intézem, ahol rendszerint ketten szedik össze a termést a fiunkkal. 

Détár Enikő és párja, Péter

Détár Enikő hét éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban. Civil szerelmét, az angoltanárként dolgozó Pétert 2014-ben ismerhették meg a TV2 Édes Élet című műsor nézői, ekkor szerepeltek először együtt. Amikor kiderült, hogy a férfi tíz évvel fiatalabb, sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt. A válása utáni hirtelen egymásra találás miatt még maga a színésznő is kételkedett a viszonyuk jövőjét illetően, ám aggályai jó ideje szertefoszlottak. 

Ezt is szeretjük