Horváth Éva titokzatos párja, Gábor: az üzletemberrel egy díjátadón ismerkedtek meg
Horváth Éva először beszélt arról, ki a párja, mivel foglalkozik, és hogyan ismerkedtek meg.

horvath-eva-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Éva a párjával és két kisfiukkal január második felében Balira költözött, ahol terveik szerint minimum fél évet töltenek, nagyobbik gyermekük, a négy és fél esztendős Kristóf február elején elkezdett oviba is járni, ahol minden gyerek angolul beszél. 

A külföldön töltött napjaikról a 43 éves sztár vlogot vezet, a videókat pedig a gyermekei apjának segítségével veszi fel, akit hallhatunk is, de csak a háttérből. A műsorvezető megígérte, ha követőinek száma a YouTube-on eléri a 100 ezret, meg is mutatja a férfit. 

Horváth Éva párja

Abban a videóban, amelyben Horváth Éva a követőinek a kérdéseire válaszol, volt, aki megjegyezte, hogy szuperek a videók, és megkérdezte, élete párja ezzel foglalkozik-e, vagy csak amatőr. 

horvath-eva
Fotó: YouTube/Horváth Éva

- Apa úr egy lelkes amatőr… Úristen, dehogy is, ezért most kinyírtak engem, az tuti. Ő ezzel foglalkozik, már több videóklipet is készített. Ez a hobbija, nem is tudom, hány tutorialt (oktatóanyag - a szerk.) nézett meg - kezdte a kétgyerekes anya, de párja hozzátette, úgy foglalkozik videókkal, hogy nem ez a munkája, csak autodidakta módon megtanulta.

A követői arra is kíváncsiak voltak, hogy ki a férje, hogy hívják, hogyan ismerkedtek meg.

Egy rendezvényen találkoztunk először, amin mind a ketten díjat adtunk át. 

horvath-eva2
Fotó: YouTube/Horváth Éva

Horváth Éva eloszlatta azokat a pletykákat, amelyek szerint egy arab sejk a párja. Gábornak hívják, és üzletember, ingatlanok fejlesztésével foglalkozik.

Ez nem egy egy-két éves kapcsolat, több mint öt, de kevesebb mint tíz éve vagyunk együtt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Arra is kíváncsiak voltak a követők, hogy a gyereke születése után mélypontra került-e a kapcsolatuk, illetve voltak-e már hullámvölgyben.

- Azt kell tudni, hogy Évi azt gondolja magáról, hogy Jennifer Lopez, magyarul spanyol, forróvérű hölgyike - kezdte a titokzatos Gábor.  

- Folyamatos hullámvölgyben vagyunk, egyszer fent, egyszer lent. Én egy temperamentumosabb alkat vagyok, te pedig Bika vagy: konok, makacs, önfejű. Egyébként a Nyilas és a Bika abszolút nem jön ki egymással, úgyhogy a mi életünk folyamatosan erről szól - vette át a szót Horváth Éva.  

Barabás Éva párja

Pataki Zita kolléganője unszolására ismerkedett meg a Gyurma becenevű férfival, aki a párja lett. Az RTL Klub műsorvezetője a sportoló férfi három gyermekével is nagyon jól kijön. Rengeteg könyvet olvasott fel nekik, többek között a Harry Potter-köteteket is.

Ezt is szeretjük