Erős Antónia egyből megigézte a férjét: Lászlóval 1995-ben ismerkedtek meg

Erős Antónia először a beszédhangjával vette le a lábáról a férjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noha Erős Antónia 1998 óta majd’ minden hétköznap este hatkor beköszön a magyar háztartások valamennyiébe, a magánéletét a lehető legjobban igyekszik megóvni a nyilvánosságtól. Ikergyermekeiről csak elvétve posztol, férjéről pedig sosem, és nem is sűrűn nyilatkozik róla.

A Szigetváron született hírolvasó gyönyörűen beszél, erre az adottságára pedig már gyerekként felfigyeltek. Tanárai folyamatosan szépkiejtési versenyekre küldték. Később az egyik főiskolai professzora fülét is megütötte, milyen megnyerő a beszédhangja, ő hívta fel a figyelmét arra, hogy a kaposvári televíziónál riportereket keresnek. 

Erős Antónia egyből megigézte a férjét

Annak ellenére, hogy ekkor még pedagógusnak készült, elment a válogatóra. Ez a döntés nemcsak a karrierjét alapozta meg, de a nagy Ő megismeréséhez is elvezette. 1990-től 1993-ig volt a Kaposvári Városi Televízió munkatársa volt, későbbi férjével, Tóth Lászlóval itt keresztezték az útjaik először egymást.

- A pécsi tévések Kaposvárott forgatták Znamenák István Lakodalom című filmjét. Ő megkérdezte, ki ez a csaj, de nem volt folytatás. Küldtem anyagokat Pécsre, akkor is arról érdeklődött, ki az, akinek ilyen jó a hangja. Amikor Pécsre kerültem, megjegyezte, hogy ismeri a hangomat. Elhívott kávézni, ebédelni… 97’-ben házasodtunk össze - mesélte a Hot! magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bár 1995-ben találkoztak először, és két évvel később már kimondták a boldogító igent, a családalapítással 12 évet vártak. A tévés a lapnak arról is mesélt, kedvesével mikor jött el az a pillanat, hogy eldöntötték, szeretnének szülőkké válni.

- Sokáig felváltva nem tudtunk határozni, szeretnénk-e szülők lenni, és ha igen, mikor. Aztán egy törökországi utazás után végre mindketten egyszerre mondtuk, hogy igen, most akarunk gyereket. Amikor kiderült, hogy kettő lesz, a férjem először sokkot kapott, de annak a hírére, hogy egy fiú, egy lány, megnyugodott.

Szonja és Mátyás 2009. július 29-én jöttek a világra. Bár azt gondolhatná az ember, hogy ikrek lévén személyiségeik nagyon hasonlítanak, Erős Antónia elmondása alapján ennek pont a fordítottja igaz.

- Bár ikrek, a szemük színén kívül - amit az apjuktól örököltek - teljesen különbözőek. Matyi kiegyensúlyozott, a fejében folyton szól a zene, dúdol, dobol, basszusgitározik. Szonja fiús észjárású, matematikában meg sakkban erős, ugyanakkor már kétévesen olyan csajosan fogta a ridikült, mint én soha.

Sztárok, akik több mint 20 éve élnek boldog házasságban

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk olyan hazai sztárokat, akik már több mint húsz éve élnek boldog házasságban. Mutatjuk Istenes Lászlót és feleségét, Tillát és kedvesét, valamint Somát és férjét.

Ezt is szeretjük