Villanyszerelő lett Horváth Boldi - A Sztárban Sztár énekese ezért tanulta ki az új szakmát
Horváth Boldi új szakmája nem is állhatna távolabb az énekléstől.

horváth-boldi-cov
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Boldi osztja azt a nézetet, miszerint érdemes egy embernek több lábon állnia. Nem elégszik meg a jelen sikereivel, már most szeretné, ha a jövője is biztonságban lenne.

A közönség 2014-ben ismerkedhetett meg vele a Kelemen Kabátban nevű együttes frontembereként, miután a Maradjatok Gyerekek című szerzeményükkel meghódították a slágerlistákat.

Horváth Boldi új szakmát tanult ki

Szólóénekesként 2020 őszén nőtt meg rohamosan a népszerűsége, miután szerepelt a Sztárban Sztár című produkció hetedik évadában. Annak ellenére, hogy karrierje a műsor után egyre jobban ível felfelé, 2021 januárjának elején mégis elsajátított egy új végzettséget: megszerezte a villanyszerelő bizonyítványát.

Noha a vírushelyzet miatt manapság egyre több művészember dönt a szakmaváltás mellett, nála egyáltalán nem a Covid-19 volt a fő indok arra, hogy új dologba vágja a fejszéjét. 

- Az egésznek a kiinduló gondolata az volt, hogy a zenészek úgy élnek, hogy májustól novemberig jól keresnek, utána pedig körülbelül semmit - mesélte a Mokkában.

A cikk az ajánló után folytatódik

A reggeli talk-showban elárulta, megelégelte, hogy télen tétlenül piheni ki a nyári fellépéseket, ezért határozta el, hogy elsajátít egy olyan foglalkozást, amit egész évben űzhet. Arról is őszintén beszélt, miért pont a villanyszerelésre esett a választása.

- Amennyire a zenében és az alkotói tevékenységemet illetően próbálom hitelesen és az anyagiaktól függetlenül meghozni a döntések nagy részét, úgy itt az egyik fő szempont az volt, hogy egy olyan szakmát válasszak, amivel elég jól lehet keresni. A másik szempont pedig, hogy valami teljesen mást csináljak. Az építőipar talán a legtávolabb van a szórakoztatóipartól.

Azt szintén leszögezte, hogy jelenleg annyi munkája van zenészként, hogy nehéz lesz beiktatnia az új munkáját a hétköznapjaiba. Pedig a tanulási folyamat nem fejeződött be azzal, hogy megkaparintotta a papírját, rengeteg tapasztalatot kell még szereznie ahhoz, hogy profi szakembernek hívhassa magát.

Ezzel foglalkozik ma VV Szabolcs

VV Szabolcs, vagyis Mészáros Szabolcs nem kívánkozik a reflektorfénybe, nyomozóként keresi a kenyerét. Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyit változott az elmúlt években.

Ezt is szeretjük