Titokban elvált a magyar énekes: Horváth Boldi így bukott le
Horváth Boldi és volt felesége 2017-ben házasodtak össze. Így derült ki, hogy titokban elváltak.

horváth-boldi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Kelemen Kabátban nevű formáció frontembere, Horváth Boldi titokban elvált. Az énekest saját dalának dalszövege buktatta le: a banda új lemezének egyik szerzeménye, a Takács Nóra valójában egy szerelmi vallomás.

A Sztárban Sztár 2020-as évadának versenyzője a Borsnak árulta el, a zenekar minden dalát saját élmények ihlették, a fent említett Takács Nóra egy férfifaló nőről szól, akit saját magáról mintázott meg.

Horváth Boldi elvált

- Egy összetört szívű nő van a szöveg központjában, aki falja a férfiakat, a szerelmi bánatát így vezeti le. A valóságban ez én vagyok. A válásom utáni időszakot öleli fel. Önbizalomhiányból fakadó roham, ész nélkül ismerkedés - vallotta be a napilapnak.

Horváth Boldi Wolf Katival és Horányi Julival a Csináljuk a Fesztivált című műsorban.
Horváth Boldi Wolf Katival és Horányi Julival a Csináljuk a Fesztivált című műsorban.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Azt is elárulta, úgy érzi, túl van a szakítás okozta lelki nehézségeken. Magáról a válásról is beszélt, elárulta, feszültségtől mentes folyamat volt, exével pedig barátok maradtak, de párként úgy érezték, egyszerűen nem illenek össze.

Az énekes és volt felesége 2017-ben házasodtak össze, kapcsolatukból egy fiuk született, aki már hétesztendős.

Pély Barna esküvője

Pély Barna váratlan bejelentést tett az Instagram-oldalán: több hónappal ezelőtt a legnagyobb titokban feleségül vette kedvesét, Évát. Nem akármilyen apropóból fedte fel, már férj és feleségként élik a mindennapokat. Éva születésnapja alkalmából három esküvői fotójukat is közzétette.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ezt is szeretjük