Homonnay Zsolt végre megmutatta kisfiát - A féléves Botond tündéri hajas baba

Homonnay Zsolt először mutatta meg tavaly ősszel született kisfiát.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2019 júniusában derült ki, hogy Homonnay Zsolt újra apa lesz, párja, a táncművész Földesi Anita ekkor már a hatodik hónapban volt. A színész augusztusban titokban feleségül is vette szerelmét, kisfiuk pedig szeptemberben született meg: Botond négy kilóval és sok hajjal jött világra. 

A 49 éves sztár most először a Story magazinnak mutatta meg harmadik gyermekét. 

Homonnay Zsolt féléves kisfia

A kis Botond édesapja szerint az apai nagyapjától örökölte hollófekete haját. A csöppség jó evő, jól alszik, és sokat mosolyog. Fürdeni is szeret, így a szülei a Botika, Döme, Picike becenevek mellett Vízicsibének is hívják. 

- Derűsebb másodgenerációs apának lenni, elsősorban pszichésen az, bátrabb az ember, nyugodtabb, türelmesebb is, nincs olyan pánik, mint az elsőnél volt, amikor nem tudtuk, miért sír, aggódtunk, jól fogjuk-e meg. Sőt a minap, amikor Botond sírt, mondtam is neki viccesen, hogy a negyedik gyereknél ez már kevés, nem jön át - mesélte a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Homonnay Zsolt és Anita öt évvel ezelőtt szerettek egymásba. A színésznek az első, Polyák Lilla színésznővel kötött házasságából két fia született, párjának is van már egy fia, Márk. 

- A 16 és fél éves Zsombor teniszezik, hetente ötször edz, hétvégén versenyez, már a 18-as korcsoportban is benne van a legjobb harmincban. Bulcsút pedig, aki 13 éves, minden érdekli, zenét szerez, zongorázni tanul, fest, számítógépes programokat készít, mostanában pedig az új hobbija a pszichológia - árulta el két nagyobbik fiáról.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Tóth Gabi ennivaló fotót posztolt kislányáról, Hannaróza Máriáról. A csöppség, aki április 3-án lesz négy hónapos, oltást kapott, azért tegnap nem volt túl jó kedve, durcás pofiját édesanyja megörökítette, és a közösségi oldalán is posztolta. Képes összeállításunkban megnézheted azt is, milyen Hannaróza huncut mosolya. 

Ezt is szeretjük