Homonnay Zsolt menyasszonya már a 6. hónapban van – A baba nemét is elárulták

Homonnay Zsolt harmadszorra is apa lesz, a baba nemét is közölte.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Két nappal ezelőtt derült ki, hogy Homonnay Zsolt harmadszor is apa lesz. A 48 éves színésznek első, Polyák Lilla színésznővel kötött házasságából már van két fia, Zsombor és Bulcsú, menyasszonyának, a táncművész Földesi Anitának pedig egy fia, Márk. A Budapesti Operettszínház sztárja tele van előadásokkal és vizsgái is vannak a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetemen, ahol rendező szakra jár, de reméli, júniusban már több szabadideje lesz, akár az esküvőt is megszervezhetik.

A három fiú után örültek volna egy kislánynak, de végül ismét fiúnevek közül kell válogatniuk. Anita már a hatodik hónapban van, a terhességgel minden rendben. A három fiú is nagyon örül annak, hogy kisöccsük érkezik, árulta el Homonnay Zsolt a Best magazinnak.

homonnay-zsolt
Fotó: FEM3 Café

- Megígérték, hogy mindenben segítenek, sétálnak majd vele, vigyáznak rá. Azt hiszem, a srácok segítőkész hozzáállásából látszik, hogy az előző kapcsolatainkban is jól csináltunk szülőként valamit az elmúlt bő 12 évben. Anitával nekünk nemcsak a szerelmünk és a babánk, hanem ez a tudat is nagy ajándék – mondta a hetilapnak a színész.

A baba születéséig szeretnék kibővíteni az otthonukat, mert ennyi gyereknek a jelenlegi szűkös, aztán jöhet az esküvő is.

Hazai sztárok, akik 2018-ban házasodtak össze

2018-ban igazi esküvői dömping volt a hazai sztárok körében. Még soha nem házasodtak össze annyian a hazai hírességek közül, mint az elmúlt egy évben. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai sztárok, akik 2018-ban tartották az esküvőjüket. Pazar menyasszonyi ruhákat is mutatunk!

Ezt is szeretjük