Másfél év után újra gyereke lesz a 42 éves magyar sztárnak – Babapocakos fotót posztolt
Sub Bass Monster 42 évesen újra apa lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Máté Szabolcs, azaz Sub Bass Monster nevét 1998-ban ismerte meg az ország, amikor berobbant a Nincs nő, nincs sírás című dalával. Leghíresebb slágere pedig a 4 ütem. A rappernek a mai napig a zenélés a hivatása, rendszeresen fellép, ami változott az évek során, az a családi státusza. 2017 nyarán feleségül vette párját, Ágit, akivel a családalapítást sem halogatták.

Sub Bass Monster 2017. november elsején tudatta, hogy megszületett a kisfia, aki különleges keresztnevet kapott. Máté Belián 53 centivel és 3200 grammal látta meg a napvilágot. A kisfiú hamarosan testvérkét kap. A zenész, aki múlt héten, április 15-én ünnepelte 42. születésnapját, a közösségi oldalán egy családi fotóval árulta el, hogy hamarosan megszületik a második gyermekük.

Ági babapocakja már nagyon szépen gömbölyödik. Azt is tudni, hogy ezúttal kislányt hord a szíve alatt, aki az Auróra nevet kapja.

A rapper a karácsonykor készült családi fotón is óvón helyezte kezét felesége hasára, ám akkor még nem lehetett egyértelműen eldönteni, érkezik-e az újabb csemete. A követői közül is csak páran merték megkérdezni, kéztartása egy újabb baba érkezését jelenti-e.

Ünnepelt tévésztárok egykor és most

A Rokker Zsolti művésznéven elhíresült humorista, Erdei Sándor nevét a 2000-es évek elején a Danubius Rádiónak és a Sláger Rádiónak köszönhetően ismerhette meg az ország. Az utóbbi években keveset hallottunk róla, de 2018-ban visszatért a rivaldafénybe.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük