42 évesen végre apa lett a magyar énekes - Feleségével évekig hiába próbálkoztak
Megszületett az énekes, Josh kislánya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Szarvas József, művésznevén Josh kislánya, Milána. Az énekes az örömhírt a közösségi oldalán posztolta. A 42 éves sztár tíz éve van együtt párjával, akivel évekig hiába vártak a gyermekáldásra, mígnem Szilvi harmincadik születésnapján végre pozitív lett a terhességi teszt. 

Josh, aki a Muzsika TV főszerkesztője is, tíz évvel ezelőtt, egy televíziós forgatáson ismerte meg második feleségét, Bodri Szilviát, Bodri Krisztina egykori szépségkirálynő húgát. Hamarosan randizni kezdtek, összeköltöztek, 2014-ben pedig szűk körben összeházasodtak. 

Szerettek volna családot is alapítani, ám a gyermekáldásra évekig hiába vártak. 

- Mivel egy év után sem estem teherbe, aggódni kezdtünk. Úgy gondoltam, változtatok az életmódomon. Túl sokat stresszeltem, túl sokat dolgoztam akkoriban: fitneszversenyző gyerekek vezető edzője voltam. Imádtam a munkámat, de beláttam, vissza kell vennem a tempóból a nyugalmam érdekében - mesélte Szilvi idén januárban a Story magazinnak

A barna szépségnek ezt követően sem sikerült teherbe esnie, ezért mindketten kevesebb munkát vállaltak, Szilvi pedig szénhidrátmentes diétába kezdett. A harmincadik születésnapján aztán végre pozitív lett a terhességi teszt. 

Bébibumm a magyar sztárvilágban

Az elmúlt hónapokban több hazai hírességről derült ki, hogy 2019-ben gyermeke születik. Nézd meg képes összeállításunkban, kik azok a hazai sztárok, akik hamarosan anyai örömök elé néznek!

Ezt is szeretjük