A magyar műsorvezető 27 évvel fiatalabb párja kisfiút vár - Babapocakja szépen gömbölyödik
Cooky és párja számára az a fontos, hogy második gyerekük egészséges legyen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cooky sokat várt a családalapítással, de, miután 16 évig tartó házassága véget ért, és 2017-ben rátalált a szerelem Szécsi Debóra személyében, felgyorsultak magánéletében az események. 27 évvel fiatalabb párja 2018 januárjában egy kisfiúval ajándékozta meg a műsorvezetőt, akit tavaly karácsonykor azzal az örömhírrel lepett meg, hogy Kevin kistestvérével várandós. A szeptemberben ötvenedik születésnapját ünneplő sztár nem titkolta, hogy nagyon örülne neki, ha második gyermekük kislány lenne. 

Egy két héttel ezelőtti hétvégén, a Ferihegyen rendezett babaváró bulin tudta meg a szerelmespár, hogy milyen nemű lesz a Debóra szíve alatt növekvő csöppség. A rendezvényen a Best magazin is jelen volt, fotósuk képeken örökítette meg Cooky és párja boldogságát. Kék füst jelezte, hogy második gyermekük is kisfiú lesz. Nem szomorkodnak, mindketten azt mondták, az a legfontosabb, hogy a baba egészséges legyen. 

- Két év, és jöhet a kislány is - tette hozzá viccelődve az apuka, aki már lánynevet is választott párjával: a Lana tetszett meg nekik. 

Szécsi Debóra a 26. hétben jár, vagy is a hetedik hónapba lépett, már szépen gömbölyödik a babapocakja. Nem volt ez mindig így, pár hónapja még alig látszott az alakján, hogy babát vár, emiatt néhány követője a közösségi oldalán azzal támadta, hogy nem is várandós. Április vége felé a FEM3 Caféban kénytelen volt elmondani, hogy első gyermekével sem hízott sokat, egy bő pulóverben sokan a kilencedik hónapban sem mondták meg róla, hogy terhes. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#napikevin💙🤷🏽‍♀️

𝓢𝔃é𝓬𝓼𝓲 𝓓𝓮𝓫ó𝓻𝓪 (@szecsidebora) által megosztott bejegyzés,

A pár tisztában van vele, hogy két pici gyerekkel, akik között kicsi a korkülönbség, fárasztóbbak lesznek a napjaik, Kevin egyelőre a szülői ágyban alszik, a kistestvére érkezéséig még át kell gondolniuk, változtatnak-e ezen. 

- Amikor megszületik a második fiunk, az első még csak húsz hónapos lesz, de legalább gyorsan egymáshoz nőnek, bár Kevin eleinte biztos furcsállni fogja, hogy hirtelen nem ő lesz az egyetlen, akit körberajonganak - mondta a Bestnek Cooky. 

- Nincs bennem félelem, mert mindennap látom, hogy Debóra a világ legjobb, legodaadóbb és legtürelmesebb anyukája. Hallatlan szeretettel neveli a fiunkat, szépen gondoskodik róla - dicsérte a párját a francia származású sztár. 

Csobot Adél és Istenes Bence címlapon két fiával

Csobot Adél és Istenes Bence nagyobbik fia, Nátán idén májusban harmadik születésnapját ünnepelte. Őt már többször láthattuk, ám a csöppség arcát mostanában nem mutatták meg szülei, a tavaly augusztusban világra jött, mostanra kilenc hónapos Ádin arcocskáját pedig még egyáltalán nem láthattuk - május elejéig. 

 

Ezt is szeretjük