Cooky párját babapocakja miatt szapulták – A reggeli műsorban vágott vissza
Cooky a Mokkában fakadt ki a párja álterhességéről szóló pletykákon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cooky és menyasszonya a FEM3 Caféban reagált azokra a vádakra, amiket a kommentelők zúdítottak a kismamára: sokan azt állították, a műsorvezető és 27 évvel fiatalabb szerelme átverik az országot, mivel Debóra babapocakja egyáltalán nem látszik, igazából nem is terhes. A 49 éves sztár nem érti, hogyan merül fel az unatkozó emberekben ez a vád, ilyesmivel sosem viccelne, másrészt nem hazudna az embereknek, mert akkor elfordulnának tőle.

- Debóra terhes, jó a genetikája, nem látszik rajta. Augusztusban-szeptemberben itt lesz a kisbaba, és akkor mindenki meg fog nyugodni. Inkább nem mondok semmit, mert nagyon csúnyát tudnék mondani az emberekre, akik unatkoznak otthon, és bármit kitalálnak. Nézzenek körül inkább otthon, foglalkozzanak magukkal, és hagyjanak minket békén – fakadt ki Cooky a FEM3 beszélgetős műsorában.

cooky-debora
Fotó: FEM3 Café

- Nem azzal van baj, hogy valaki kommentel, csak amikor azt mondják, hogy egy élettel akarsz szórakozni, akkor azt mondom, hogy ezt már azért nem. Az volt a legnagyobb problémájuk, hogy már a 22. hétben vagyok, és nincs hasam. Kevinnél, ha nagy pulcsit vettem fel a kilencedik hónapban, akkor volt, aki nem vette észre, hogy terhes vagyok - mondta Debóra.

Cooky azt is elmondta, hogy még nem tudják, és nem is akarják tudni a második gyermekük nemét, de tartanak majd egy babaváró bulit, amikor egy már meglévő borítékból kiderül, kislányuk vagy kisfiuk lesz-e. Nevet még nem választottak. A műsorvezető azt is megosztotta a nézőkkel, hogy másodjára örülne, ha kislánya születne.

- Nem fogok hazudni: az milyen szép lenne, ha Kevin kicsit vigyázna a kislányra. Persze, az a legfontosabb, hogy egészséges legyen - vallotta be a francia származású sztár, aki karácsonykor tudta meg, hogy újra apa lesz.

Magyar sztárbabák, akikért bolondulnak a közösségi oldalakon

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat a fiúcskákat, akikért nemcsak híres szüleik bolondulnak, de az Instagramon vagy a Facebookon már most nagy rajongótáboruk van.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük