A magyar műsorvezető karácsonykor tudta meg, hogy újra gyereke születik
Fotókon azok a hazai hírességek, akiknek 2019-ben bővül a családjuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos hazai híresség életében óriási változások történnek 2019-ben, ugyanis egy új kis jövevénnyel bővül a család. Valaki már heteken belül örülhet a gyermekének, más viszont még a terhesség elején jár.

A Rádió 1 műsorvezetőjének, Cooky-nak a gyönyörű párja, Debóra már a második közös gyereküket hordja a szíve alatt. Így a január végén első születésnapját ünneplő Kevin kap egy kistestvért, akinek egyelőre még nem lehet tudni a nemét. A népszerű rádiós a Ripostnak újságolta el, hogy párja karácsonykor közölte vele az örömhírt.

- Ott állt a konyhában és a nappaliban az egész család. Édesanyám is eljött Franciaországból, én pedig ott álltam a kezemben a kis dobozkával, amit Debi adott át nekem. Amikor kinyitottam, először egy kanalat láttam, és nem is értettem, miért kapom ezt. Aztán, ahogy a kezembe vettem, leesett a tantusz, hogy az tulajdonképpen egy terhességi teszt. Hihetetlen érzés volt - emlékezett vissza a lapnak.

Azért is örül ennek a hírnek, mivel Debórával mindig is két gyermekről ábrándoztak, ráadásul nem szerették volna, ha a picik között túl nagy lenne a korkülönbség.

Kíváncsi vagy, hogy mely hazai hírességeknek bővül a családjuk 2019-ben? Képes összeállításunkból megtudhatod.

Ezt is szeretjük