A magyar színész válása után harmadszor is apa lesz - Így osztotta meg az örömhírt

Homonnay Zsolt, az Operettszínház sztárja harmadszorra lesz apa.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Homonnay Zsolt, a Budapesti Operettszínház sztárja és táncművész párja, Földesi Anita babát várnak. A Ripost információi szerint Anita már túl van a terhessége felén, és jól viseli a babavárás minden pillanatát. A gólyahírt a 48 éves színész is megerősítette a lapnak. 

- A hír igaz, valóban gyerekünk fog születni, nagyon boldogok vagyunk! Anita nagyon jól van, és mindketten alig várjuk, hogy megszülessen a pici - mondta szűkszavúan a napilapnak a színész, aki Marosvásárhelyen tanul rendezői szakon, ahol épp tart a vizsgaidőszak. 

Homonnay Zsoltnak már van két fia, Zsombor és Bulcsú. Édesanyjuk Polyák Lilla színésznő, akivel 2015 decemberében jelentették be, hogy 20 együtt töltött év és 15 esztendő házasság után elválnak. Egyikük sem maradt sokáig egyedül. 

homonnay-zsolt
Fotó: TV2

Polyák Lilla 2016 márciusában árulta el, hogy az éve elején egymásba szerettek Gömöri András Mátéval. A 16 évvel fiatalabb színész 2017 áprilisában Lillafüreden megkérte a színésznő kezét, majd a legnagyobb titokban 2018 júliusában össze is házasodtak.

Homonnay Zsolt 2016 áprilisában, egy premieren jelent meg először Anitával, akivel 15 éve ismerik egymást, de kapcsolatuk csak három éve mélyült el. Júliusban jegyezték el egymást, és a táncművész - akinek előző kapcsolatából már van egy fia, Márk - még idén világra hozza közös gyermeküket. 

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fiai

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt, az Operettszínház ismert művészei 2016-os válásukat megelőzően 20 évig voltak együtt. 15 évig tartó házasságukból két gyermekük született, Zsombor és Bulcsú. A fiúkat a válást követően is közösen nevelik.

Ezt is szeretjük