Homonnay Zsolt megmutatta szerelmét - Anitával már 3 éve tart a kapcsolatuk

Homonnay Zsolt először beszélt arról, hogyan szerettek egymásba új párjával.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Homonnay Zsolt a Polyák Lillától való válása után féltve őrzi a magánéletét, új párjáról nem találni fotókat a közösségi oldalán sem, pedig már három éve együtt vannak, ugyanakkor a táncművész Anita a színész premierjein jelen szokott lenni. A 47 éves sztár nem titkolózik tovább, a Best magazinnak elmesélte, hogyan ismerkedtek meg, és honnan tudta már az első csókjuknál, hogy komoly az, ami kettejük között van. 

Homonnay Zsolt és Földesi Anita 15 éve ismerik egymást, de csak azt követően nyitottak egymás felé, miután Anitának is véget ért egy kapcsolata, és Zsolt húsz év után elvált Polyák Lillától, mert házasságukat próbálkozásaik ellenére sem tudták megmenteni. A színész és a táncművész egymásnak öntötték ki a lelküket, majd azt vették észre, hogy egyre jobban várják a beszélgetéseiket. 

- Az első csók volt az a pont, amikor rájöttem, hogy ez valami komoly. Aztán úgy alakult, hogy hetekig nem találkoztunk, ami talán jobb is volt így, mert nem értettem, hogyan hathat Anita és csók ilyen erősen rám - mesélte a hetilapnak. 

Egyre több időt töltöttek kettesben, és, miután összeköltöztek, azzal sem volt gond, hogy Anita fia, Márk, és Homonnay Zsolt két fia, Zsombor és Bulcsú megtalálják egymással a közös hangot. 

- Minden működött, úgyhogy összeköltöztünk. Nem ijedtem meg, húsz év házasság után nem gondoltam, hogy nekem független férfiként tombolnom kellene. Köszönöm, az már megvolt, huszonvalahány éve, nem is kicsit… A stabilitás, a szerelem azóta sokkal fontosabb számomra. 

Homonnay Zsoltnak a válás után nem volt felhőtlen a viszonya a fiaival, akik joggal lehettek rá dühösek, hisz ő döntött úgy, hogy elköltözik a közös otthonból, de mára ismét harmonikus az apa-fia viszony, és a volt férj és feleség is jól kijön egymással. Közben Polyák Lilla is új párra lelt, színész kollégája, Gömöri András Máté tavaly meg is kérte a kezét. 

Ha nálunk alszanak Bulcsúék, akkor Lilla jön értük, és dumálunk egy jót. Nagy áldás, hogy mindent meg tudunk beszélni, és nem bántjuk egymást. 

Homonnay Zsolt azt sem titkolja, hogy Anitával szóba került közöttük a házasság is, és közös gyermeket is szívesen vállalnának - a három fiú után talán egy kislány érkezik a patchwork családba. 

Intim fotót posztolt Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb szerelme

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük