3 évig titkolta, ki a párja - Koós Réka a premieren végre megmutatta

Koós Réka a Cinderella premierjén fotózkodott együtt szerelmével.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Koós Réka három éve él párkapcsolatban, de szerelmét, Bálintot eddig nem láthatta a nagyközönség. Péntek este, a RaM Colosseumban bemutatott Cinderella című mesemusical előadása után viszont a színésznő már nem titkolta a fotósok előtt sem, ki a szerelme. 

Az ExperiDance saját feldolgozásában bemutatott tánc- és mesemusicalként állította színpadra a Hamupipőkét, amelyben Koós Réka a jóságos tündér keresztmamát alakítja.

A Ripost információi szerint a férfi szakmabeli, és már jó ideje együtt is él a színésznővel, illetve annak 13 éves lányával, Rozival.

- Igen, ő a párom, Bálint. Túl sokat nem szeretnék elárulni a kapcsolatunkról, de az tény, hogy nagy a szerelem, büszkén vállaljuk egymást a nyilvánosság előtt is! - nyilatkozta a 44 éves sztár szűkszavúan a napilapnak. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük