Soma sosem látott esküvői fotókon - Nagyon szép menyasszony volt 20 éve

Soma hét és fél év után mondta ki a boldogító igent párjának.

Soma esküvő
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Soma Mamagésa 20 évvel ezelőtt ment feleségül Lőrincz Györgyhöz, akivel a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján ismerkedett meg a budapesti Tilos az Á nevű egykori szórakozóhelyen. Férje szintén zenész, aki végül hét és fél évvel később kérte meg a kezét, ő pedig boldogan mondott neki igent.

Az eredetileg Somogyi Gyöngyi néven született énekesnő 20. házassági évfordulójuk alkalmából korábban sosem látott esküvői fotókat tett közzé Facebook-oldalán, a fotók mellé pedig egy szívhez szóló üzenetet is írt.

soma-eskuvo
Fotó: Facebook/Soma Mamagésa

- Pontosan ma 20 éve annak, hogy kimondtuk egymásnak az elköteleződés igenjét. Előtte 7 és fél évig voltunk együtt. 20 éve vagyok a felesége az én drága férjemnek, csodálatos társamnak, gyermekeim apjának. Tudom, hogy nem ez az első életünk, hogy együtt vagyunk  - még emlékeim is vannak a korábbiakból, és azt is tudom, hogy ez egy ajándék élet mindkettőnk számára. Hála és köszönet érte, ma pedig egész nap ünneplés. Végigjárjuk a minden túlzás nélkül mágikus-fantasztikus esküvőnk három helyszínét, plusz megspékeljük még önkényeztetésekkel is. Éljen, és hurrá! - üzente boldogan rajongóinak Soma.

Gyönyörű menyasszony volt Zámbó Árpy lánya - A hétvégén ment férjhez

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük