A magyar színész új párja 23 évvel fiatalabb - Most fog érettségizni
Pintér Tibor szerint nem számít a nagy korkülönbség közte és Friderika között.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Tibort nem érdekli, hogy barátnője 23 évvel fiatalabb nála, és az érettségire készül. Legutóbb Friderika beadandó dolgozatát is együtt írták meg - mesélték a Hot! magazinnak. A 44 éves színész lassan egy éve alkot egy párt a fiatal lánnyal, akinek két hónap után mondta, hogy „Szeretlek!”, és akivel nyáron próbaképp össze is költözik. 

- Nagy a korkülönbség, de Fridi sok mindenben következetesebb. Kemény csaj, becsületes. Vannak dolgok a hétköznapi élet területein, amikor ő hordja a nadrágot. Generális kérdésekbe persze nem szól bele - mesélte Tenya a hetilapnak. 

@fridike1919

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

Úgy ismerkedtek meg, hogy Friderika ráírt a színészre, beszélgetni kezdtek, majd Pintér Tibor vacsorázni vitte a lányt Hajdúnánáson, ahol az él. Fridi szerint azzal fogta meg a nála jóval idősebb férfit, hogy nem jött zavarba a hírnevétől, úgy kezeli, mint bármelyik másik embert, emellett mindig idősebb párja volt, ehhez már az édesanyja is hozzászokott. 

Pintér Tibor és Fridi kapcsolatában okozott egy kis törést, amikor a színész tavaly novemberben a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása idején Tóth Andinak csapta a szelet. Friderika levélben ki is adta Tenya útját, amit a sztár fel is olvasott a reality műsorban. Miután hazatért, sikerült mindent megbeszélniük, és azt tervezik, a lány érettségije után összeköltöznek. 

Ezt is szeretjük