Cicaharc Hódi Pamela és Muri Enikő között: az énekesnő ezért fakadt ki

Muri Enikő szerint Hódi Pamela nem tudja jól érezni magát, míg Pamela az énekesnőről gondolja ugyanezt.

Hódi Pamela és Muri Enikő cicaharca
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Muri Enikő és Hódi Pamela között cicaharc van kialakulóban a Nyerő Páros villában. Míg az énekesnő a kedd esti, hetedik adásban azért akadt ki Pamelára és Bencére, mert nem tetszett neki, hogyan viselkednek Zdroba Patrikkal, a szerdai adásban egyedül Pamela rúgta el nála a pöttyöst. 

Annyira megsértődött, hogy a közös buliban sem vett részt, inkább párjával, Tóth Szabival felment a szobájukba. 

Hódi Pamela és Muri Enikő cicaharca

A pároknak a nyolcadik játéknap végén a maguk szórakoztatására a fesztiválhangulat jegyében kellett fél óra alatt különleges megjelenést kreálniuk maguknak. Annak ellenére, hogy a rögtönzött divatbemutatón más párok sem adtak mindenkinek tíz pontot, Muri Enikő nehezményezte, hogy Hódi Pameláéktól „csak” kilenc pontot kaptak. Tóth Bence szerint jók voltak a szettek, de Hódi Pamela hozzátette, ők kacarászni jöttek, ezért nem adtak maximális pontszámot, de a koreográfia nagyon jó volt. 

muri-eniko
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Muri Enikő ezen megsértődött, a kulisszák mögött azt mondta, Pamela fura lány, nem tud vele mit kezdeni, míg Tóth Szabi szerint Pamelában van egyfajta undor, ellenérzés velük szemben, aminek hangot adott.

Pameláék vonulása után azt mondta, nagyon sajnálja, hogy nem érezték jól magukat az ő és Tóth Szabi produkciója alatt, ők viszont fordítva igen, imádták, ezért tíz pontot adnak. Az énekesnő a bulit sem élvezte, Zdroba Patrik barátnőjének, Bettinek és Törőcsik Daninak is elmondta, mi bántja. 

- Borzasztóan zavar, hogy minden alkalom róla kell hogy szóljon. „Én nem éreztem jól magam a produkciótok közben, kilenc pont.” Közben mindenki jól érezte magát. Mindenki! Nem tudja magát jól érezni, én meg vagyok sajnos olyan érzékeny, hogy én ezt magamra veszem. Azt most megmondom, ha Pamela holnap odajön hozzám, hogy beszéljük meg, én megmondom, hogy nem akarok vele beszélni. Nekem nincs mit mondanom neked! Be se gyertek a szobába! Számukra szűnjek meg létezni, csak ennyit kérek - fakadt ki. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Szerintem Enikő egy kicsit eltúlozta ezt az egészet. Azért arra megsértődni, hogy tízből kilenc pontot kap valaki… Meg azon, hogy te az enyémen nem nevettél annyit, én a tieden mégis tudtam.

Nekem tényleg a gyerekem jön haza ilyen problémákkal az iskolából.

- Ott még megértem, hogy nekem ezzel foglalkoznom kell, és meg kell magyarázni, de felnőttfejjel egy ilyen dolognál annyira nem tudom hova tenni - bukott ki Hódi Pamelából a kulisszák mögött. 

hodi-pamela
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Én nem értem azokat az embereket, akik egy ilyen dolognál nem tudják elengedni magukat - jegyezte meg Tóth Bence a buli végén. 

- Belül van valami probléma, ha nem tudod elfogadni, hogy valamire nem maximális pontszámot kapsz, vagy nem maximálisan teljesítesz bármilyen téren. Ha ezért nem kapod meg azt, amit szeretnél, nem hinném, hogy erről a másik tehet. Utána nem volt őszinte: nekem nem kell az ő tízese, rakhatott volna kevesebbet, én nem nézek rá másképpen - zárta le a témát lefekvés előtt a kétgyerekes anya. 

Hódi Pamela otthona

Hódi Pamela nem enged az otthonába kamerákat, lányait sem a televízióban, sem a közösségi médiában nem mutatja meg. Nagyon ritka, ha betekinthetünk a családja privát szférájába, a Tények Plusz című műsorral kivételt tett.

Kukkants be Hódi Pamela gyönyörű házába: Ritkán enged be kamerákat az otthonába

Hódi Pamela megmutatta, milyen gyönyörű házban él férjével és két kislányával.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük