Hódi Pamela kibékült vőlegényével - Szerelmes fotóval tudatta az Instagramon
Hódi Pamela és vőlegénye, Bence egy ideje visszataláltak egymáshoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela május végén mindenkit megdöbbentett, amikor közölte, hogy nyárra tervezett esküvője Tóth Bencével elmarad, ugyanis szakítottak a focistával. 

Elárulta, miért döntött úgy három héttel korábban, hogy felbontja a jegyességüket, és hogy szerinte nincs visszaút, a döntése végleges

Hódi Pamela kibékült vőlegényével

Mégis volt visszaút, hetek óta azt pletykálták, hogy Bencét egyre többször látják Pamela lakásánál, a Balaton azonos pontjairól posztolgattak fotókat, egyesek tudni vélték, hogy Horvátországba is együtt utaztak el a nagy baráti társasággal, pár napja pedig valaki azt is kiszúrta, hogy a a 31 éves sztár újra hordja a jegygyűrűjét. 

Tóth Bence és Hódi Pamela a Mokka egyik 2019 októberi adásában.
Tóth Bence és Hódi Pamela a Mokka egyik 2019 októberi adásában.
Fotó: TV2/Mokka

Ma délután Hódi Pamela maga vetett véget a találgatásoknak, és az Instagram-oldalán egy szerelmes fotóval tudatta, hogy újra egy párt alkotnak. 

"Nem szeretnénk tovább találgatásokat olvasni kettőnkről.
Ezért MI közöljük Veletek, hogy egy ideje már visszataláltunk egymáshoz .
Ennyi információval úgy éreztem tartozom Nektek azok után, hogy bemutattam Bencét Nektek .
A legnagyobb tisztelettel kérlek Titeket, hogy fogadjátok el azt, hogy az életem legfontosabb embereiről, a családomról, Natiról és Bencéről, akik nap, mint nap az életem részei, nem mutatom Őket rendszeresen a közösség oldalaimon!
Akit szívből szeret az ember, azt óvja.
Én tiszta szívemből szeretem Őket" - olvasható a posztban.

Magyar sztárok smink nélkül 

Hódi Pamela nem áll be azoknak a sztároknak a sorába sem, akik még takarítani is gálasminkben szoktak, gond nélkül leugrik az edzőterembe festetlenül, de túrázáshoz sem ken fel semmit. Az Instagramon sokszor meg is mutatja, milyen szépek a vonásai természetes valójukban. Nem ő az egyetlen híresség, aki nem takargatja smink nélküli arcát. Még további öt olyan sztárt mutatunk, akik az ágyból kikelve is ragyognak.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük