Hódi Pamela levágatta a haját - Az új frizurával sokkal dögösebb a kommentelők szerint

Hódi Pamela követői szerint jó döntés volt a frizuraváltás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamelát hosszú, világos hajjal ismerte meg az ország. A hajhossz maradt az évek során, csak a szín lett egyre világosabb. 

A híresség 31 éves korában aztán úgy döntött, hogy megválik nagyon hosszú tincseitől. 

Hódi Pamela levágatta a haját

Friss posztjában azt írta, gyerekkorában a nővérével együtt gyakran volt fenékig érő hajuk, amit egyszerre vágattak le Kleopátra-fazonúra. Mindig is szerette volna kipróbálni a rövidebb hajat, de jó ideig döntésképtelen volt, merje-e levágatni. Még a fodrászhoz megérkezve is vacillált egy félórát, sok embert megkérdezett, mire rászánta magát a változásra. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mindig kiszerettem volna próbálni a rövidebb hajat! 🤗Mióta az eszemet tudom, hosszú hajam volt szerencsére mindig egészséges és gyorsan is nő a mai napig! Kicsi koromban a fenékig érő hajunk levágása ünnepnapnak számított, ilyenkor mindig kleopátra fazonra vágattuk le nővéremmel! Akkor is nagyon izgultunk mind a ketten😄 Na de ma mondhatnám, hogy elszántan érkeztem Zsoltihoz a szalonba, de hazudnék! Fél órán át vaciláltam, hogy bevállaljam e😂 Aztán kb mindenkit megkérdeztem kinek mi a véleménye, köztük Titeket is és a döntés arra jutott, hogy csináljuk😅 Az az igazság, hogy már nem tetszett annyira a nagyon hosszú haj, úgyhogy pár hónapja levágattam cickóig kb😅 és most attól is rövidebbre🤗 Egyszer élünk és nem egy végleges döntés! Egyelőre egyáltalán nem bántam meg, sőt...😍 Nektek hogy tetszik?☺️ @zsoltikollar köszi🙋🏼‍♀️

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Már nem tetszett neki annyira a hosszú haj, ezért pár hónapja levágatta mellig érőre, ebből lett a még rövidebb fazon. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A kommentelők közül néhányan úgy vélik, a hosszú haj illik Hódi Pamelához a legjobban, de a követőinek döntő hányada szerint jó döntés volt a váltás, nagyon dögös az új frizura, és szép keretet ad az arcának. 

"Na végre! Egy évig gondolkoztál ezen. Brutál jól áll (neked is)" - dicsérte Megyeri Csilla, de Rubint Réka és Kárpáti Rebeka is azt írta, hogy nagyon jó lett. 

Januárban még ilyen hosszú volt a haja, ezt vágatta le mellig érőre, majd most még rövidebbre.

Áprilisban egy 2014-es fotót tett ki az Instagramra, amin Palvin Barbival látható a Comet-gálán. Ekkor fenékig érő, világosbarna fürtökkel hódított. 

Magyar sztárok, akik 2020-ban levágatták a hajukat

Détár Enikőre a legtöbben hosszú, vörös hajú dívaként emlékszünk. A színésznő megvált hosszú tincseitől, de a póthaj miatt ez sokáig nem volt feltűnő. A közelmúltban több hazai sztárhölgy is levágatta hosszú haját. Képeken mutatjuk a látványos változást. 

Ezt is szeretjük