Hódi Pamela jó, hogy levágatta a haját - Sokkal szebb, mint a hosszú frizura

Hódi Pamela sminkjét és frizuráját is sokan dicsérik - főként az új hajhossz jön be a követőinek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela július elsején mutatta meg, hogy megvált hosszú tincseitől, és a megszokottnál jóval rövidebbre vágatta a haját. 

Már nem tetszett neki annyira a hosszú haj, ezért pár hónapja levágatta mellig érőre, majd a hónap elején még rövidebbre.   

Hódi Pamela rövidebb haja

Gyerekkorában a nővérével együtt gyakran volt fenékig érő hajuk, amit egyszerre vágattak le. Felnőttként mindig is szerette volna kipróbálni a rövidebb hajat, de jó ideig vacillált, merje-e rászánni magát a változásra. 

Jó döntést hozott, mert a követői már a legelső posztjára is azt írták, hogy remekül áll neki a sokkal rövidebb haj, szexibb, és a szép arcát is jobban kiemeli. Friss fotójával most még nagyobb sikert aratott: esküvőre utazik vidékre, így profi sminkes és fodrász segítségét kérte, az eredmény pedig káprázatos lett. Főként a frizuráját dicsérik, ami elegánsra lett beszárítva. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Sokkal jobb ez a rövidebb haj... Jó választás volt." 

"Nagyon jó ez a hajszín meg, ahogy beszárították a hajad."

"Soha nem néztél ki ennyire jól, mint most! Fantasztikus!"

"Kedves Pamela! Nagyon jól áll Önnek az “ idő”!  Kifinomultabb lett. Gratula!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mindig kiszerettem volna próbálni a rövidebb hajat! 🤗Mióta az eszemet tudom, hosszú hajam volt szerencsére mindig egészséges és gyorsan is nő a mai napig! Kicsi koromban a fenékig érő hajunk levágása ünnepnapnak számított, ilyenkor mindig kleopátra fazonra vágattuk le nővéremmel! Akkor is nagyon izgultunk mind a ketten😄 Na de ma mondhatnám, hogy elszántan érkeztem Zsoltihoz a szalonba, de hazudnék! Fél órán át vaciláltam, hogy bevállaljam e😂 Aztán kb mindenkit megkérdeztem kinek mi a véleménye, köztük Titeket is és a döntés arra jutott, hogy csináljuk😅 Az az igazság, hogy már nem tetszett annyira a nagyon hosszú haj, úgyhogy pár hónapja levágattam cickóig kb😅 és most attól is rövidebbre🤗 Egyszer élünk és nem egy végleges döntés! Egyelőre egyáltalán nem bántam meg, sőt...😍 Nektek hogy tetszik?☺️ @zsoltikollar köszi🙋🏼‍♀️

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Amikor először megmutatta az új frizuráját, egyenesre vasalt, középen elválasztott hajjal láthattuk. Az is nagyon jól állt a 31 éves sztárnak.  

Hódi Pamela smink nélkül

Hódi Pamela nem áll be azoknak a sztároknak a sorába sem, akik még takarítani is gálasminkben szoktak, gond nélkül leugrik az edzőterembe festetlenül, de túrázáshoz sem ken fel semmit. Nem ő az egyetlen híresség, aki nem takargatja smink nélküli arcát. Még további öt olyan sztárt mutatunk, akik az ágyból kikelve is ragyognak.

Ezt is szeretjük