Hódi Pamela elárulta, milyen a viszonya Mazsival és Berki anyjával

Hódi Pamela szabályokhoz kötötte, hogyan találkozhat Natival Berki Mazsi és lánya Emma, valamint Berki Krisztián anyja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela Berki Krisztián párjaként lett ismert, majd miután végleg szakítottak, 2017 szeptemberében lányukkal, Natival albérletbe költözött. 

Influenszerként és üzletasszonyként egyedül is megállja a helyét, ez azonban nem ment egyszerűen: eleinte kevés volt a pénze, azt sem tudta, hogy kell kiállítani egy számlát, sokat sírt, őrlődött magában otthon. 

Hódi Pamela és Mazsi 

Hódi Pamela a Hot! magazinnak elárulta, a gyötrődés oka Berki Krisztián és annak párja, Mazsi voltak. Sokat olvashattunk akkoriban arról, hogy míg anyja szerette volna óvni Natit a rivaldafénytől, az apa és annak párja Hódi Pamela kifejezett kérése ellenére sokat posztoltak a kislányról. 

- Krisztiánnal ment a harc, másfél évig tartott a pereskedés.

Utána a Mazsival közös médiaszerepléseik is sokszor kicsináltak a négy fal között,

mivel többször átlépték azokat a határokat, amiket egy édesanya elvisel. A nyilvánosság előtt tűrtem, hogy védjem a gyermekemet. Ő többet mutatott a lányunk magánéletéből, ezért én inkább visszavettem - vallotta be. 

Május elején lesz egy éve, hogy Berki Krisztián váratlanul elhunyt. Hódi Pamela szerint négyfős kis családuk egysége segítette át őket a tragédián. Arra is kitért, hogy férje, Bence, akivel öt évvel ezelőtt ismerkedtek meg, mindig is sokat foglalkozott Natival, nem tesz különbséget közte és vér szerinti lánya, Olivia között.

A cikk az ajánló után folytatódik

Arról is beszélt, milyen most a viszonya Berki Mazsival, Nati féltestvérének anyukájával és Berki Krisztián anyjával, Júliával, Nati apai nagymamájával. Szabályokat alkotott, és amíg azokat betartják, találkozhatnak Natival, az ő érdekeit szem előtt tartva. 

- Júliával ki tudtunk alakítani egy megfelelő kapcsolatot. Tudnak találkozni, legutóbb én vittem le hozzá Natit Tatabányára. Megkértem azonban, hogy amit az unokája bizalmasan mond neki, azt ne mondja el senkinek.

Nem fogom gátolni Natit, hogy találkozzon a rokonaival, amíg szívesen megy. 

hodi-pamela-cover
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Ez Emmára is érvényes, de a szabályok betartásában Mazsinak is partnernek kell lennie. Egyelőre jól haladunk.

Hódi Pamela smink nélkül

Nem ő az egyetlen híresség, aki nem takargatja smink nélküli arcát. Még további öt olyan sztárt mutatunk, akik az ágyból kikelve is ragyognak.

Ezt is szeretjük