Hódi Pamela megszólalt Berki Krisztián elvesztéséről: Natikával így vészelték át

Hódi Pamela az elmúlt hónapokban nem sokszor beszélt Berki Krisztián haláláról. Most azt is elárulta, közös gyermekük hogy van a tragédia óta.

hódi-pamela-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tragédia, ami 2022. május 7-én történt, az egész országot megdöbbentette: elhunyt Berki Krisztián. Hódi Pamela az elmúlt hónapokban nem sokszor nyilatkozott arról, őt és közös gyermeküket mennyire rázták meg a történtek: ritka interjúban osztotta meg, hogyan vészelték át a legnehezebb időket Natikával.

Az influenszer és Berki Krisztián útjai 2017-ben váltak végleg külön, Hódi Pamela az év szeptemberében költözött külön albérletbe Natival. 

Hódi Pamela Berki Krisztián elvesztéséről

Bár egészen odáig a nagy nyilvánosság előtt élték a magánéletüket, onnantól húzott egy vonalat: mostanra szinte soha nem posztol és nem oszt meg információkat a gyermekeiről. Az elmúlt két-három évben minderre még jobban ügyelt, úgy érezte, jobban be kell zárkóznia.

A Hot! magazinnal tett kivételt, mesélt arról, milyen a családi élete férjével, Bencével és két kislányával, továbbá a beszélgetésben kitért arra is, hogyan vészelték át Natival Berki Krisztián elvesztését.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A maximális összetartásunk, négyünk kis egysége segített át a tragédián.

Voltak mélypontok, majd jöttek a jobb napok.

- Rengeteget beszélgettünk, és amikor csak lehetett, kifejeztük a szeretetünket szóban és testbeszéddel. Igyekeztünk odafigyelni egymás rezgéseire. Nati minden rezdülését érzem: már látom a tekintetéből, mit érez, mit gondol. Ugyanígy van ez Bencével is.

Arra is kitért, milyen Bence és Nati kapcsolata. Elárulta, férje a kezdetektől ugyanúgy gondoskodik róla, akár közös gyermekükről.

Hódi Pameláék otthona

Hódi Pamela kitárta otthonának bejáratát a nyilvánosság előtt: megmutatta, hogy Tóth Bencével és lányaival milyen gyönyörű helyen élnek. Egy új építésű családi házba költöztek Maglódon. Képeken az otthonuk.

Ezt is szeretjük